BTC USD 32,770.4 Gold USD 1,777.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bayangkan Inbox anda telah di SPAM

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Spam inbox ni satu kes parah gakk.. X der cara lain ke nak cari downline.. Adehh.. Apa lagi bro, report jer. Pihak CG ada memperuntukkan hukuman mandatori BANN kpd penyepam2 ni.. Memang patut depa kena :D:D

lama menyepi bro? mmg btul ckp blues tu. kalo ikut hukuman mmg banned selamanya.itu undang2 CG la.

tp benda ni bleh kawtim lg. minta maaf elok2 kat ahib.

aku tgk mood kadang2. kalo mood aku baik, aku tegur org yg spam inbox aku elok2. suruh jgn buat lg.

tp kalo mood aku tak baik, aku banned terus :)):))
 
Sponsored Post

Blues

Elite Member
Platinum Member
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
lama menyepi bro? mmg btul ckp blues tu. kalo ikut hukuman mmg banned selamanya.itu undang2 CG la.

tp benda ni bleh kawtim lg. minta maaf elok2 kat ahib.

aku tgk mood kadang2. kalo mood aku baik, aku tegur org yg spam inbox aku elok2. suruh jgn buat lg.

tp kalo mood aku tak baik, aku banned terus :)):))

Ada jer bro, :D Biasalah ada turun naik :)):))

A'a aku dulu pun sama cam ko gak.. mood x elok banned jer. No excuse :D
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
akhirnya aku dpt tau gak saper. :D:D

harap yg lain jgn spamming k. kalo ada org report, leh kena banned seumur hidup
 

GilerGold

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,024
Reaction score
0
Points
20
takde pape....biasa jer
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
aku pn pernah gak kne...tp aku kasi setel sng je...nak taw cmne??

ha tick kat msg spam 2, n pilih option delete n click...

selepas itu anda akan mendapati msg 2 ilang serta merta...

ulangi langkah yg sama sekiranya msg spam 2 datang lagi :D
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Kalau aku... delete kan ajee...:D:D

cun la. saya pulak tak delete terus. saya akan kaji siapakah orang itu? kenapakah dia buat begitu? hehe... tu pun kalo rajin. kalo tak, delete jek..

er... bro adar dah dapat detect sapa ek? :"> Tuan punya message still takde contact saya untuk mintak maaf pun :(( Tapi takpa. Kepada yang suka meyePAM inbox orang lain kat CG ni, tolong jangan buat lagi ye.

NAnti korang akan dibandkan selamanya!!!

Orait... Moga wujudnya thread ni boleh sedarkan korang yang suka sangat menyepam tu :)cgrock
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
report je kat Dann, 100% sure kena banned forever
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
aku anti benor yg kaki spam ni....kadang2 yg spam ni...bukan orang baru...posting dah pangkat riban2 pun sama..aku malas je nak repot...memandangkan dorang ni senior...

kat profil pun sama....ada gak kaki spam..
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
owh bak kata mixxer setakat 3-4 ketul masuk takpa lagi. er... tapi... kalo dibiarkan begini, sampai bila pun nanti dia asyik perangai gini je. Kesian kat dia. Nanti pegi mana-mana forum asyik kena band je. huhuhu

aku pun berpegang dgn kata mixxer-dan aku penah report pun,dan si dia itu pun ada dalam thread ni siap berbalas pantun:eek:
macam la dia tu tak bersalah dan dia tak penah spam inbox aku dengan sales dia!:eek:

pst-aku penah report tapi takder fidbek pung?:D
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
ko report kat saper? kalo takder feedback, bleh PM admin atau MOD. insyaALLAH tindakkan di ambil.

aku pun berpegang dgn kata mixxer-dan aku penah report pun,dan si dia itu pun ada dalam thread ni siap berbalas pantun:eek:
macam la dia tu tak bersalah dan dia tak penah spam inbox aku dengan sales dia!:eek:

pst-aku penah report tapi takder fidbek pung?:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register