BTC USD 38,821.1 Gold USD 1,819.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bayangkan Inbox anda telah di SPAM

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Bayangkan...

Anda seorang forumer tegar di CariGold.com ni. Pada satu hari, anda terlalu sibuk sehingga tidak sempat melepaskan gian anda di forum CariGold.com ini.

Alhamdulillah anda punya sedikit ruang untuk log in masuk ke forum dan baru start untuk lepas gian. Tiba-tiba...

Ada popup maklumkan anda ada private message. Terdapat banyak private message anda dan ini salah satunya:

inboxspamwy3.jpg


Apakah pendapat anda? :)paid :eek:

:)cgrock
 
Sponsored Post

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
kasi upgrade je :D:D:D:


inbox besau :)paid:)paid:)paid:)paid
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
bro boleh report bro. kalo teruk sgt, biasanya hukuman banned selamanya.

Bayangkan...

Anda seorang forumer tegar di CariGold.com ni. Pada satu hari, anda terlalu sibuk sehingga tidak sempat melepaskan gian anda di forum CariGold.com ini.

Alhamdulillah anda punya sedikit ruang untuk log in masuk ke forum dan baru start untuk lepas gian. Tiba-tiba...

Ada popup maklumkan anda ada private message. Terdapat banyak private message anda dan ini salah satunya:

inboxspamwy3.jpg


Apakah pendapat anda? :)paid :eek:

:)cgrock
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Stakat 3/4 ketol yg masuk dlm inbox aku.. aku biar je.. biaso la tu kot..

Org nak meniaga.. std la tu.. kekdg terlampau ghairah.. lupo psl org len.. ekekeke
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
kasi upgrade je :D:D:D:


inbox besau :)paid:)paid:)paid:)paid


ehem2... memang hati ni nak sangat upgrade. Tengah kumpul duit la ni :) :)paid


aku pun kene gak..

wah kena juga. yeah.. kita serupa... sama sahaja... :eek::eek::eek: :)paid

so balas tak message dia tu? :-?


bro boleh report bro. kalo teruk sgt, biasanya hukuman banned selamanya.

Tu pasal ingat nak report gak. sebab ni bukan pertama kali. Tapi pikir balik kesian pun ada sebab fikir dia ni tak tau apa etika yang perlu dijaga semasa online ni. Fikir tu je.

Tapi kalo la kita tau yang dia ni saja je langgar etika, memang layak BAND selamanya!!! :mad:


tak faham pulak aku.

La... apa yang tak faham? hehe.. Ok2... take time.. cuba baca balik 1st post kat atas tu :)paid


lupa plak pasal spam ni ada rule kat CG :">:">:">

ehem2... p baca balik pasal semua rule kat CG ni :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register