Batu yang nak ikut Nabi S.a.w Jumpe Allah

CG Sponsors




Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Ya Allah... terapung ker batu tu?
Kat mana tu? Ingin aku nak lihat sendiri....
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
Ya Allah... terapung ker batu tu?
Kat mana tu? Ingin aku nak lihat sendiri....
kat Palestin...area masjidil aqsa... nabi bertolak dr situ :D

tp konpius lak aku ..pic yg aku tgk sblm nih bkn tgh padang camtu:-?
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
Subhanallah

Terima kasih kerana tolong tunjuk gambar ni... mmg aku nak tengok sangat2.
baru semalam jer adik ipar aku duk cerita kat aku pasal batu ni
:)cgrock
 
Last edited:

_freedom_

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2008
Messages
347
Reaction score
0
Points
10
setahu aku pihak Israel tak benarkan sesiapa melawat kat area sini...
 

jibam

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2008
Messages
935
Reaction score
9
Points
30
aku rasa ini bukan batu yg dimaksudkan tu.. setahu aku .. batu tu.. kecik je.. batu tempat pemijak kaki. dan batu sekarang dah ditaruk simen..tidak terapung...

mak aku pun bgtau mcm tu.. aku rasa bkn batu tu kot.. cuba kita carikkk lg... Allah yg Maha mengetahui..
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,452
Reaction score
266
Points
141
batu tu dok dalam dome of rock.dia dah pagar dah kawasan bawah dia tu.maknanya kita takleh nampak la.org yg dah mengandung 9 bulan pon boleh gugur sbb terperanjat tengok batu terapung nih.
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123


aku rasa batu yg nih..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register