BTC USD 57,915.2 Gold USD 1,784.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Batu yang nak ikut Nabi S.a.w Jumpe Allah

hanzahar

Active Member
Messages
2,116
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
batugantung.jpg

:)cgrock
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Ya Allah... terapung ker batu tu?
Kat mana tu? Ingin aku nak lihat sendiri....
 

JaMeQ

Legendary Member
Messages
16,164
Paid Membership
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
Ya Allah... terapung ker batu tu?
Kat mana tu? Ingin aku nak lihat sendiri....

kat Palestin...area masjidil aqsa... nabi bertolak dr situ :D

tp konpius lak aku ..pic yg aku tgk sblm nih bkn tgh padang camtu:-?
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Messages
9,441
Paid Membership
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81

Subhanallah

Terima kasih kerana tolong tunjuk gambar ni... mmg aku nak tengok sangat2.
baru semalam jer adik ipar aku duk cerita kat aku pasal batu ni
:)cgrock
 
Last edited:

_freedom_

Fun Poster
Messages
347
Joined
Jul 17, 2008
Messages
347
Reaction score
0
Points
10
setahu aku pihak Israel tak benarkan sesiapa melawat kat area sini...
 

jibam

Fun Poster
Messages
981
Joined
Aug 6, 2008
Messages
981
Reaction score
37
Points
35
aku rasa ini bukan batu yg dimaksudkan tu.. setahu aku .. batu tu.. kecik je.. batu tempat pemijak kaki. dan batu sekarang dah ditaruk simen..tidak terapung...


mak aku pun bgtau mcm tu.. aku rasa bkn batu tu kot.. cuba kita carikkk lg... Allah yg Maha mengetahui..
 

kainlangsir

Legendary Member
Messages
12,459
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,459
Reaction score
268
Points
141
batu tu dok dalam dome of rock.dia dah pagar dah kawasan bawah dia tu.maknanya kita takleh nampak la.org yg dah mengandung 9 bulan pon boleh gugur sbb terperanjat tengok batu terapung nih.
 

JaMeQ

Legendary Member
Messages
16,164
Paid Membership
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
dome-of-the-rock-interior3-c-damon-lynch-pb.jpg


aku rasa batu yg nih..:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register