To Sell Batu kotel lanjut???

CG Sponsors




INCHE

Freshie
Joined
Jan 2, 2009
Messages
13
Reaction score
3
Points
8
SALAM..Lelaki biasanya selepas umur 30an.Batu Kotel dia menjadi lanjut. Sesuatu benda yang kelakar tetapi amat membimbangkan. Ramai yang cuba pergi jumpa dokter..kalau dokter perempuan..eee malunyer! tapi kalau jumpa dokter lelaki takle rasa malu sebab dokter tu akan kata "EH..kau pun macam aku"!!:eek:

Keadaan Batu Kotel yang bagus adalah macam batu kotel anak anak kecil...kemas dan kecut. Tegok CD porn tu..mana ada batu kotel lanjut..sebab tu dia orang power!!!

Aku pun macam tu dulu. Sekarang dah ok. Cuma power je kurang. Apa nak risau..ubat power berlambak kat pasaran..aku tak kisah cos bini aku bukan berminat sangat pasal tu. Kalau power kang..terpaksa tambah cawangan..mampus aku. pendapatan ciput jer.

So kalau korang nak try..x salah..kan. Call aku 019 6677176. Harga..errr...RM45.00 lah nak kasi lebih pun aku okay jer.

Cap ape?..brand ape??..selamat ke guna???..

cap kampong maaa... external use only.
 
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
nak tengok gambar,nak tau apo bondo ekau jual ni..nak info lobih lagi.
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
tak agak2 terus tuan tanah berniaga :)
 

shadow

Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
2,200
Reaction score
2
Points
25
hehe macam2 la.
bg lebih info skit
 

kizuro

Active+ Member
Joined
May 11, 2008
Messages
3,795
Reaction score
2
Points
25
kasi ler info lebih lagi...xpaham ni...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
SALAM..Lelaki biasanya selepas umur 30an.Batu Kotel dia menjadi lanjut. Sesuatu benda yang kelakar tetapi amat membimbangkan. Ramai yang cuba pergi jumpa dokter..kalau dokter perempuan..eee malunyer! tapi kalau jumpa dokter lelaki takle rasa malu sebab dokter tu akan kata "EH..kau pun macam aku"!!:eek:

Keadaan Batu Kotel yang bagus adalah macam batu kotel anak anak kecil...kemas dan kecut. Tegok CD porn tu..mana ada batu kotel lanjut..sebab tu dia orang power!!!

Aku pun macam tu dulu. Sekarang dah ok. Cuma power je kurang. Apa nak risau..ubat power berlambak kat pasaran..aku tak kisah cos bini aku bukan berminat sangat pasal tu. Kalau power kang..terpaksa tambah cawangan..mampus aku. pendapatan ciput jer.

So kalau korang nak try..x salah..kan. Call aku 019 6677176. Harga..errr...RM45.00 lah nak kasi lebih pun aku okay jer.

Cap ape?..brand ape??..selamat ke guna???..

cap kampong maaa... external use only.
Apa bendalah ko nak jual nie? Minyak ker apa ker?~X(~X(~X(
 

faizfakhirin

Active Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
2,047
Reaction score
8
Points
25
aduih tuan rumah nie...tahu la nk jual...biar la nmpk series skit...ngan gambr skali..aduih...
 

ErieAdn

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
aduih tuan rumah nie...tahu la nk jual...biar la nmpk series skit...ngan gambr skali..aduih...
Kang dia kasi gambar batu kotel tu kang susah plak....:)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register