Bateri kereta jenama apa yang korang guna?

CG Sponsors




owen

Active Member
Joined
Jun 18, 2008
Messages
1,496
Reaction score
22
Points
35
salam semua...

aku guna bateri kering Century NS 60 waranti 15 bulan.hari ni genap 16 bulan aku guna bateri pun kong.so nak tya pendapat korang bateri mana yang tahan lama n yg terbaik korang pakai?budget bawah RM200..:((~X(
 
Sponsored Post

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
salam semua...

aku guna bateri kering Century NS 60 waranti 15 bulan.hari ni genap 16 bulan aku guna bateri pun kong.so nak tya pendapat korang bateri mana yang tahan lama n yg terbaik korang pakai?budget bawah RM200..:((~X(
Aku baru terima SMS Offer dari Toyota Service Centre... Diorang offer bateri dgn harga RM153 sebijik.. Limited offer lak tu.. Murah ker tu?
 

owen

Active Member
Joined
Jun 18, 2008
Messages
1,496
Reaction score
22
Points
35
Aku baru terima SMS Offer dari Toyota Service Centre... Diorang offer bateri dgn harga RM153 sebijik.. Limited offer lak tu.. Murah ker tu?
sel kering ker tuh?brand apa?murah la tuh aku beli century tahun lepas rm195 gak la.
 

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
sel kering ker tuh?brand apa?murah la tuh aku beli century tahun lepas rm195 gak la.
FreeSMS. Check out OFFER on Toyota Genuine Battery. Full-specs, hastle free maintenance. Price form RM153. Limited Period. Call 03-89478333 for info...

Hehehe.. ituler sms yg aku dpt pagi tadi... bateri kering ler tu ..
 

owen

Active Member
Joined
Jun 18, 2008
Messages
1,496
Reaction score
22
Points
35
FreeSMS. Check out OFFER on Toyota Genuine Battery. Full-specs, hastle free maintenance. Price form RM153. Limited Period. Call 03-89478333 for info...

Hehehe.. ituler sms yg aku dpt pagi tadi... bateri kering ler tu ..

oooo kat na nak cari.aku kat kedah huhuhu.nak p tukaq jap g tp xtau nak pakai brand mana yg bagus
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,905
Reaction score
212
Points
73
yokohama x bagus ke??
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,905
Reaction score
212
Points
73
selalu 12-15 bulan cmtu lah yokohama n century ok aku rs
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,707
Reaction score
20,764
Points
1,661
ak guna energizer...
 

kyrelzz

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2009
Messages
596
Reaction score
0
Points
10
ak guna energizer...
uittt.. baru punya nih.. :-?
aku beli kat carrefour saja.. RM79..
aku pakai 2 tahun takdak masalah pun..
lepas setahun tu, kena jaga air bateri la..
agak tinggal setengah, tambah la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register