Baru rakyat tahu UMNO, Pas tidak ada tokoh jadi Perdana Menteri – Ibrahim Ali

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,553
Reaction score
940
Points
171
Sebelum wakil pas jd PM
Harap dpt selesaikan masalah air dulu laa

kita nak cari PM yg berkebolehan :ROFLMAO:

masalah air tu krisis dunia.. memang x leh selesai tu... ibrahim ali ni. start bisinng2 ade 2 perkara je ... 1. nak masuk dlm frame sebb nak pru 2. nak jadi calon lagi skali
 
Sponsored Post

akudotcom

Super Active Member
Top Poster Of Month
Joined
Jun 17, 2007
Messages
5,612
Reaction score
1,102
Points
151
masalah air tu krisis dunia.. memang x leh selesai tu... ibrahim ali ni. start bisinng2 ade 2 perkara je ... 1. nak masuk dlm frame sebb nak pru 2. nak jadi calon lagi skali
Kita focus pd isu air di kelantan saja
kerana beliau org kelantan

kalau nak cerita air isu dunia
Kene interview donald trump hehe
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,553
Reaction score
940
Points
171
Kita focus pd isu air di kelantan saja
kerana beliau org kelantan

kalau nak cerita air isu dunia
Kene interview donald trump hehe
isu air kelantan krisis air dunia.. bukan salah sapa2... sebb tu tak leh setel2 sampai 2020 atau 2050
 

pelitaminyak

Active Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,004
Reaction score
503
Points
81
Pas tak nak jadi PM tipu lah
Kalau pas tak nak jadi Pm baik hadi kerja kedai dobi sahaja
Tak perlu jadi pm sampai bila bila
Udah le ben, move on ....... Sape pun boleh jadi pm ........ Cuma yg pakai sijil palsu tak payah le nak jadi pm
 

pelitaminyak

Active Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,004
Reaction score
503
Points
81
masalah air tu krisis dunia.. memang x leh selesai tu... ibrahim ali ni. start bisinng2 ade 2 perkara je ... 1. nak masuk dlm frame sebb nak pru 2. nak jadi calon lagi skali
Mana boleh menang ...... Masa dia menang hari tu pun tumpang parti pas ...... Parti putra sape yg kenal ....
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,553
Reaction score
940
Points
171
Mana boleh menang ...... Masa dia menang hari tu pun tumpang parti pas ...... Parti putra sape yg kenal ....
rasanya time sebelum pru lepas.. dia mcm ni gak... sembur sana sini.. pastu jadi calon
 

pelitaminyak

Active Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,004
Reaction score
503
Points
81
rasanya time sebelum pru lepas.. dia mcm ni gak... sembur sana sini.. pastu jadi calon
Tu le, lepas dia memang guna tiket pas ..... Dia bantai pas juga ........ Pru lepas memang kalah le sebab tak pakai parti pas ..... Itu pun masih perasan rakyat sokong dia lagi
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
614
Reaction score
208
Points
33
dia jenis lantang.. cakap mmg tak berlapis, tp point dia betul dan tak berdalih2 mcm ramai org skrg ni

cuma mungkin dia, "party" dia takde org yg boleh run the government lagi

jadi tak boleh juga sebenarnya.. kena ada line up yg padu biar rakyat boleh yakin dulu
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,553
Reaction score
940
Points
171
Tu le, lepas dia memang guna tiket pas ..... Dia bantai pas juga ........ Pru lepas memang kalah le sebab tak pakai parti pas ..... Itu pun masih perasan rakyat sokong dia lagi
pengaruh ada lg kot.. walaupon bebas tetap ada yg sokong.. dasat pengaruh dia kt kelantan



2013
Ibrahim Ali (IND)25,38443.16%


2018
Ibrahim Ali (IND)
5,373​
10.03%
 
Sponsored Post
Top
Log in Register