BARU --> Bina website testimonial & e-card dengan CEPAT, MUDAH & BERKESAN

CG Sponsors




ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166




Apa ??? Nak Kena Edit Guna Kod HTML ??

Hm... Tercari-cari Cara Cepat, Mudah & Berkesan Tanpa Pening Kepala Untuk Bina Website Testi & E-Card ??​

Saya tahu ramai yang ingin membina website testimonial & e-card, ini kerana potensi website testi & ecard amat dasyat sekali, disebabkan ia dapat menarik sejumlah trafik yang banyak ke website anda. traffik dari Myspace, Friendster, Facebook, Blog dan banyak lagi...

Cuba tengok screenshot traffik bg salah satu website testi :



menarik kan?? sehari dalam 8 ribu visitor.. :D


Orait, straight to the point, apa yang saya offer ni adalah script & plugin untuk membina website testimonial & e-card dengan CEPAT, MUDAH dan BERKESAN. tanpa anda perlu pening-pening kepala menghadap kod HTML.


Antara masalah UTAMA apabila ingin membina website testi & e-card ini :

* Tidak tahu kehebatan & potensi website testi & e-card ini

* Pening kepala untuk buat kod HTML testi & e-card

* Setiap kali ubah kod, akan mengambil masa yang lama( sehingga 15 minit 1 testi )

* Kod dah siap, tapi tak jadi pulak....

* Susahhhhnyaaaa.... Lecehlaaa.... Tak jadi buatla



P/s: nak bonus dari saya tak? Antaranya, saya ajar FREE belajar membaca Al-Quran. :) ooo... nak saya ajar teknik buat duit online? boleh, FREE je saya ajar :) Eh, :)Nak ebook FREE jugak? orait.... Insya Allah boleh :) Nak apa lagi? jom request dengan cara PM saya

:)cgrock
 
Sponsored Post

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Baiknya tuan tanah... semua free je :)

Ni script ni nak kena install kt server dulu kan?

:)
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
terima kasih kepada yang berminat :)
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
sapa yang dah try boleh la share sini ye :D
 

theSTRANGER

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
135
Reaction score
1
Points
15
dah buat pembayaran!! hihi..

tak sbr2 nie nk guna plugin nie...


p/s: nak menuntut ilmu dr Tuan Tanah bole? hiks
 
Sponsored Post
Top
Log in Register