BTC USD 56,508.4 Gold USD 1,777.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Baru 22 Tahun Dah Pakai Kereta Mewah Idaman, Chubb-E Luah Rasa Syukur Atas Rezeki

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,468
Reaction score
2,802
Points
201
ketinggalan betul aku industri tempatan ni.

kalau aku x layan, boleh kira sebagai pembelot negara tak?

Kurang faham maksud huraian..
Apa kaitan dengan pembelot negara..
 
Sponsored Post

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
13,245
Reaction score
2,163
Points
201
Alhamdulillah rejeki dpt pakai bmw
Den naik ysuku je huhu
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,686
Reaction score
295
Points
96
Gamba tu Bmw e46 nih. Model lama.
Belas belas riban bile dapat.
Harga axia lagi mahal.

Tapi tahniah la umur muda berani pakai kete mcm tu. Takut lagi banyak tersadai dari berjalan

Biarkan dia bang. Baru nak merasa. Kete tu murah bersebab hehe.
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,064
Reaction score
766
Points
121
Kurang faham maksud huraian..
Apa kaitan dengan pembelot negara..

kira x sapot industri tempatan la. tapi industri hiburan luar aku layan melalui netflix youtube dan spotify.

belah indon aku layan lagu2 indie diorg, opera van java pun aku tgk.
 

a b c d e f

Super Active Member
Joined
Oct 28, 2010
Messages
7,729
Reaction score
792
Points
121
Gamba tu Bmw e46 nih. Model lama.
Belas belas riban bile dapat.
Harga axia lagi mahal.

Tapi tahniah la umur muda berani pakai kete mcm tu. Takut lagi banyak tersadai dari berjalan
Betol tu.... BMW lama... aduh parah.... kalau tak reti bab kereta, alamat hujung minggu memang kat bengkel lah.

Dan wajib kene buat kawan dengan pemandu lori tarik. Simpan 2,3 nombor dalam henfon :D
 

azham

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
5,392
Reaction score
1,111
Points
156
Gamba tu Bmw e46 nih. Model lama.
Belas belas riban bile dapat.
Harga axia lagi mahal.

Tapi tahniah la umur muda berani pakai kete mcm tu. Takut lagi banyak tersadai dari berjalan
Maintenance mahal tak model ni tuan?
 

Mata_Pena

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,279
Reaction score
1,803
Points
141
Maintenance mahal tak model ni tuan?

Maklum kalau beli kete seken..
Mmg banyak parts tear n wear nak kene tuka.

Mentenen Mahal tak mahal sangat..
Boleh lah.. (tapi jgn compare dgn harga perodua yer, compare dgn conti yg lain). Cuma meragam dia boleh tahan. Manja.

Nak senang paham..
Kalau pakai toyota camry lama,
Lebih tahan & jimat dari e46
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,861
Reaction score
1,628
Points
201
ikut la,,, jangan nanti da berumur dak x ada job... lain plak jadinya.. darah muda... ikut la style iman tino.. beringat pesan parent
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,773
Reaction score
640
Points
126
kereta mewah direka sebagai lubuk duit kepada pengedar pengeluar bak kata pepatah atok scotty endless money pit
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register