Barisan Jentera 2 Roda Keluaran 2019 Patut Anda Miliki

CG Sponsors
Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
12,968
Reaction score
2,467
Points
236
Apa yang lebih baik daripada mengambil motosikal anda untuk mengembara? Mengambil basikal baru dalam pasaran dan benar-benar mendapat perlumbaan nadi anda. Sudah tiba masanya untuk turun ke pakar jualan motosikal tempatan anda dan melihat tawaran apa yang mereka tawarkan pada salah satu basikal terbaru 2019.

Lihat motosikal 2019 ini dan rasakan! Sudah pasti ada sesuatu untuk semua orang.
BMW R1250GS

BMW adalah besar dan bukan untuk semua orang tetapi, sebagai menerajui pasaran dalam pengembaraan, ini adalah satu yang anda perlu cuba.

Ini adalah pengganti untuk GS1200 dan kelihatan sama tetapi manfaat daripada enjin yang lebih besar dan sistem kawalan camshaft yang berubah-ubah. Anda juga boleh menghargai skrin 6.5 "menggantikan kluster instrumen standard. Ia akan memberi anda semua maklumat yang anda perlukan.
2019 Ducati Panigale

Sekiranya anda mahu kelajuan, kelihatan, dan bunyi hebat ketika melakukannya, maka Ducati baru adalah tepat di lorong anda. Pada dasarnya, ini hanyalah versi yang sedikit dijinakkan dari Ducati yang dibina untuk memenangi kejohanan Superbike Dunia.

Anda akan mendapat 209 kuasa kuda, tetapi anda boleh mengupgrade ini ke 234 dengan pilihan ekzos penuh.
Harley-Davidson FXDR 114

Sekiranya anda tidak berminat dengan seberapa cepat anda dapat dari point A hingga B, tetapi ingin melakukannya dengan gaya maka Harley adalah pilihan yang jelas.

Ini bukan mesin yang kurang lajunya, ia diselaraskan dengan 34 ° rake, klip ns dan keselesaan cukup untuk mengendalikan jarak jauh. Pada masa yang sama, ia mempunyai enjin yang cukup besar untuk memastikan anda mempunyai semua kuasa dan pengendalian yang anda perlukan. Pendek kata, ini menyeronokkan!
Honda CRF450L

Terdapat hampir banyak model motorsikal di luar sana sebagai pilihan di jalan raya. Ini bermakna terdapat ramai orang yang teruja dengan apa yang ditawarkan Honda di CRF450L.

Jentera ini memenangi Baja 1000 dan yang anda beli adalah, pada dasarnya, sama, ia hanya mempunyai lampu, cermin, dan ekzos sepertinya.

Anda tidak akan mengungguli motorsikal ini, tetapi anda mempunyai semua tork rendah dan mendesak anda perlu menunggang di mana-mana rupa muka bumi.
India FTR 1200

Syarikat pembuat motorsikal India menawarkan jentera berdasarkan gaya perlumbaan rata, mereka adalah orang pertama yang melakukannya dan mendasarkan penjualan mereka pada kebangkitan semula populariti jenis perlumbaan ini.

Jentera ini sebenarnya dimodelkan pada Scout FTR750 yang merupakan pelumba landasan kejohanan.

Enjin yang lebih besar dalam menawarkan ini akan memastikan anda dapat bersaing dengan sesiapa, di atas atau di luar jalan.
Kawasaki Ninja ZX-10RR

Apa lagi yang boleh dikatakan mengenai Ninja? Kawasaki telah mendapat 4 kejohanan hebat Superbike dengan kecantikan ini dan terdapat sedikit perubahan dalam gaya, prestasi, dan pengendalian.

Tawaran terkini Ninja ZX lebih berkuasa daripada pendahulunya dengan peningkatan tork dan penggantungan yang lebih baik untuk pengendalian.
 
Sponsored Post

arul57

Super Active Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,166
Reaction score
71
Points
80
Model honda takkan tak ada, CB, African twin, CBR, ADV etc....love Honda first
 
Sponsored Post
Top
Log in Register