Barangan Original Di Pasar Malam

CG Sponsors




Miss_Sunshine

Fun Poster
Joined
Oct 22, 2010
Messages
467
Reaction score
0
Points
10
Kalau uptown tu paham2 jela. Kalau dia claim ori n jual mahal, tak yah beli. baik beli kat butik
 
Sponsored Post

misszya88

Active Member
Joined
Aug 10, 2011
Messages
1,214
Reaction score
6
Points
25
ori x mungkin.. kalo gred AA ke A ke..mb la..
 

malayneums

Active+ Member
Joined
Feb 29, 2008
Messages
4,853
Reaction score
4
Points
25
yg ori ni baju seluar bundle je...yg lain2 tu jgn harap ler
 

kertasdinding

Active Member
Joined
Jul 28, 2010
Messages
1,610
Reaction score
0
Points
20
x silap kat uptown danau tuh ade kedai jual baju2 budak kecik semua branded2..ramai cakap kedai tuh memang jual ori punya barang..tak tau betol ke tak..tapi kalau kedai baju2 yang lain tuh rasenye tak ori kot..kalau aku lebih prefer kedai bundle je..huhuhu
 

badut sedih

Freshie
Joined
Jun 8, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
tt minat sluar jeans quiksilver ek..tgk la made in mane..klo made in China tu x brapa nak ori..die tiru sebijik2..slalu ori kat butik la,x pon kat bundle..nak slamat beli kat butik la..hehehe..
 

ihw666

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,063
Reaction score
23
Points
70
Nak ori ialah jahit sendiri baju dan seluar tu.. Huhu
 

dreg_rm

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 28, 2011
Messages
3,717
Reaction score
0
Points
20
Mungkin ORI untuk negara lain kot, contoh ORI THAILAND, kat mesia tak ori dah, hik hik
 

[email protected]

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2011
Messages
119
Reaction score
0
Points
10
FuyoOooo 2x... <--- Orik...

Kekekekee... ori tak ori pun... janji leh pakai... zasss :)
Kalau dapat yang jahitan celah2 cantik... angkat jerk...
Ori tak ori dah tak leh nak tau sangat... Heee
 

am kurizawa

Active+ Member
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,708
Reaction score
15
Points
25
harga kat uptown dh mengalahkan harga butik...
mmg gila la..
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
ape plak aku jual baju budak dekat uptown baju overstock memnag original kat pasar pagi pulak jual baju tidur branded wanita dua2 produk memang ori. jangan ingat baju ori deakt butik sahaja. bju ori boleh dapat tapi yang overstock, surplus atau closeout la. if nak full set siap hang tang label atas n bawah tak snipped memnag susah kena beli dekat butik la kalo baju overtstock misti label snipped kalo tak memang tak bleh kuar kilang
 
Sponsored Post
Top
Log in Register