Barangan Original Di Pasar Malam

CG Sponsors




armmar

Active Member
Joined
Jun 2, 2011
Messages
1,139
Reaction score
0
Points
20
Salam 1CG bro..

Nak diskus pasal brg2 ori di pasar malam... siapa penah beli... macam mana nak tau ori ke x...

sebagai contoh.. kat danau kota uptown.. da jual baju nike adidas.. tgk mcm ori and dia claim ori...

aku berminat ngan barangan Quicksilver.. jeans... t-shirt.. dia jual rm150 gak la yg jeans.. t-shirt rm60.. yg x ori pun ada.. rm40..

Leh bg komen smua k.. aku mampu beli brg2 ori bila time sale je.. mcm kat supermarket tuh..:p
 
Sponsored Post

aqhaziq

Active+ Member
Joined
Jan 21, 2008
Messages
3,051
Reaction score
161
Points
33
bukan ori tu, top ORIK (beruk apek dlm duyung) :)) :))
Kat pasaraya pun ada diaorg buh brg xori, pastu wat sale giler2..
 

armmar

Active Member
Joined
Jun 2, 2011
Messages
1,139
Reaction score
0
Points
20
aku setuju..

sebab penah pakcik aku hantar brg siam punya masuk supermarket!

Orik tuh comey... my niece suka!
 
Last edited:

liverpool

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,674
Reaction score
258
Points
91
yang ori kat butik saja
 

drpsychomereng

Active Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
2,329
Reaction score
31
Points
30
Mn ade brg claim asli skrg. Product dah dikilangkan dinegara pengeluar brgan tiruan terbesar. Nak ori kene bli direct kat pereka dia sendiri kot.
 

anief2020

Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
1,931
Reaction score
4
Points
25
tak penah jumpa lagi jual kat pasar malam yg ori...nipu sume tu...
 

buta it

Active Member
Joined
Jan 8, 2010
Messages
1,733
Reaction score
3
Points
25
Nak ori?.nak harga murah?nk tunjuk2 pakaian mahal? Belilah di kedai2 butik sahaja yg terpilih...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register