BTC USD 38,148.1 Gold USD 1,801.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Barangan kraft

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
Ada sesiapa berminat nak barang-barang kraf boleh contact saya. Sekitar Kuala Lumpur, Petaling Jaya atau Shah Alam boleh hantar by hand ajer..luar dari kl kena pos lah..kos pos hanya RM 4 jer

TABUNG RM20
BEKAS PISAU RM 25
JAM KAYU RM 35


DSC02280.jpg
[/IMG]


DSC02284.jpg
[/IMG]

DSC02290.jpg
 
Sponsored Post

izzta

Fun Poster
Joined
Sep 26, 2008
Messages
296
Reaction score
0
Points
10
Member ni tengah wat sale ni... :)

Tengok la blog dia tuh.. banyak lg barang2 rege runtuh...

Nk dpt spesel price, call sendiri tuan tanah


:)cgrock:)cgrock
 

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
tui tu..kalo nak tau lebih lanjut sila lawat blog saya
 

Fadu

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2007
Messages
3,138
Reaction score
0
Points
20
byk betul brg kt blog die ni.. kete pon ada. ok tu.. gd luck ye..
 

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
yup..pelbagai barang...macam-macam ado..rugi kalo tak lawat
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
den mesti pilih n p melawaat blog mu hehehe
 

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
lawat jangan tak lawat..ajak kengkawan tengok sekali ...
 

khareen

Active Member
Joined
Mar 25, 2008
Messages
1,792
Reaction score
3
Points
25
wahhh cantiknyer barang2 nih...comel aarrr tabung tuh....aku akan melawat blog mu sekarang juger....
 

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
mmg comel selain boleh isi duit syiling boleh gak dijadikan perhiasan...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register