Barang Rare atau Kesayangan yang Engkorang Simpan

CG Sponsors




Sponsored Post

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
613
Points
161
Baru baru ni kemas rumah jumpa plak antara lukisan terawal aku buat tahun 2004. 15 tahun dah berlalu. Disebabkan tak gantung, kelembapan pun set in kat board dlm frame tu.. Kena frame semula buang board yg lama dlm tu.

Time ni bermain dgn medium soft pastel. Sekarang aku tgh explore water color, acryclic. Next nak try oil plak.

Aku sayang sangat lukisan ni. Teringat zaman muda muda dolu.:p cepat betul masa berlalu.#:-S



 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,469
Reaction score
545
Points
126
Dapat masa event kat gsc mid valley tahun 2016.

Masa ni gsc kat jb tak amik movie one piece. Jadi terpaksa la berangkat ke kl :D:D ..

 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,506
Reaction score
426
Points
91
bukan aku punya. siapa ada simpan rare jugak la.lagi2 gambar artis,pemain bola
kad topup koleksi.jpg
 

Muhamad dahlan

Freshie
Joined
Jun 2, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Baru baru ni kemas rumah jumpa plak antara lukisan terawal aku buat tahun 2004. 15 tahun dah berlalu. Disebabkan tak gantung, kelembapan pun set in kat board dlm frame tu.. Kena frame semula buang board yg lama dlm tu.

Time ni bermain dgn medium soft pastel. Sekarang aku tgh explore water color, acryclic. Next nak try oil plak.

Aku sayang sangat lukisan ni. Teringat zaman muda muda dolu.:p cepat betul masa berlalu.#:-S

IMG-20190813-092416.jpg


IMG-20190813-092438.jpg
Wow cantiknya ikan tu. Kalau jual ada harga tu
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,138
Reaction score
1,888
Points
206
Den simpan majalah rottw terutama jilid-jilid zaman kegemilangan indie.
Total adalah dalam satu bekas besar.

Pinup poster semua dok ada lagi.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register