Barang Rare atau Kesayangan yang Engkorang Simpan

Recommended Brokers


Sponsored Post

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,137
Reaction score
601
Points
161
Baru baru ni kemas rumah jumpa plak antara lukisan terawal aku buat tahun 2004. 15 tahun dah berlalu. Disebabkan tak gantung, kelembapan pun set in kat board dlm frame tu.. Kena frame semula buang board yg lama dlm tu.

Time ni bermain dgn medium soft pastel. Sekarang aku tgh explore water color, acryclic. Next nak try oil plak.

Aku sayang sangat lukisan ni. Teringat zaman muda muda dolu.:p cepat betul masa berlalu.#:-S



 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,244
Reaction score
479
Points
86
Dapat masa event kat gsc mid valley tahun 2016.

Masa ni gsc kat jb tak amik movie one piece. Jadi terpaksa la berangkat ke kl :D:D ..

 
Sponsored Post
Top
Log in Register