BTC USD 17,096.1 Gold USD 1,798.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

bape expenses korang tuk blog @ site korang?

+kOoL+

Legendary Member
gem
Messages
12,425
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
salam.. bape korang bayar @ sanggup bayar @ bazirkan @ laburkan tuk website @ blog korang ek??.. tuk content ke, layout ke, seo ke, advertising ke.. meh a kongsi2 dkt cni.. :D
 
Sponsored Post

Norfazli

Active+ Member
Messages
3,202
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
bergantung kepada fungsi blog/laman web tersebut.
kalau aku dibawah rm 400
 

razif1224

Super Active Member
Messages
5,113
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
aku rasa ramai yg sanggup kalau serius...
 

+kOoL+

Legendary Member
gem
Messages
12,425
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
bergantung kepada fungsi blog/laman web tersebut.
kalau aku dibawah rm 400

dibawah rm400 tu guna tuk ape bro??.. maintainance + advertsing + other2 stuff ke??.. or jus tuk satu benda je??.. sebulan ke onetime je 2??..
 

Norfazli

Active+ Member
Messages
3,202
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
dibawah rm400 tu guna tuk ape bro??.. maintainance + advertsing + other2 stuff ke??.. or jus tuk satu benda je??.. sebulan ke onetime je 2??..

iklan...sebulan :)
 

+kOoL+

Legendary Member
gem
Messages
12,425
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
kena buat eksperimen dulu.Kalau tak berbaloi,cuba cara lain pulak.janji jangan putus asa :)

perghh.. hebat nih.. mesti banyak bro dah laburkan tuk wat eksperimen kan.. mana g webmaster2 yg len nih??.. patotnya ak buat poll nih.. :-?
 

CikSukan

Blogger Moderator
gem
Messages
9,946
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
perghh.. hebat nih.. mesti banyak bro dah laburkan tuk wat eksperimen kan.. mana g webmaster2 yg len nih??.. patotnya ak buat poll nih.. :-?

Nak Tanya counter soklan awak ni?
Apa tujuan awak tanya soalan benda nih? Boleh bagi at least 4 reason..Thank you:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register