bape expenses korang tuk blog @ site korang?

CG Sponsors




+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
salam.. bape korang bayar @ sanggup bayar @ bazirkan @ laburkan tuk website @ blog korang ek??.. tuk content ke, layout ke, seo ke, advertising ke.. meh a kongsi2 dkt cni.. :D
 
Sponsored Post

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
bergantung kepada fungsi blog/laman web tersebut.
kalau aku dibawah rm 400
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
aku rasa ramai yg sanggup kalau serius...
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
bergantung kepada fungsi blog/laman web tersebut.
kalau aku dibawah rm 400
dibawah rm400 tu guna tuk ape bro??.. maintainance + advertsing + other2 stuff ke??.. or jus tuk satu benda je??.. sebulan ke onetime je 2??..
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
dibawah rm400 tu guna tuk ape bro??.. maintainance + advertsing + other2 stuff ke??.. or jus tuk satu benda je??.. sebulan ke onetime je 2??..
iklan...sebulan :)
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
kena buat eksperimen dulu.Kalau tak berbaloi,cuba cara lain pulak.janji jangan putus asa :)
perghh.. hebat nih.. mesti banyak bro dah laburkan tuk wat eksperimen kan.. mana g webmaster2 yg len nih??.. patotnya ak buat poll nih.. :-?
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
perghh.. hebat nih.. mesti banyak bro dah laburkan tuk wat eksperimen kan.. mana g webmaster2 yg len nih??.. patotnya ak buat poll nih.. :-?
Nak Tanya counter soklan awak ni?
Apa tujuan awak tanya soalan benda nih? Boleh bagi at least 4 reason..Thank you:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register