BTC USD 49,034.7 Gold USD 1,787.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bantuan Cari Bapa Saudara Yang Hilang

fazarudin

Legendary Member
Messages
10,989
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
Assalamualaikum,

Aku nak minta tolong rakan-rakan kalau boleh bantu aku cari bapa saudara aku yang hilang.Baru-baru ni semasa balik kampung , aku ade lah bertanyakan pak su aku nih.Bapa saudara ngan sepupu aku semua cakap pak su aku nih dah lama menghilangkan diri kat kampung tu. Ada lah dalam tiga tahun. Siasat punya siasat , rupa-rupanya ade kes peribadi melibatkan paklang , maklang & pak su aku nih.

Mak long aku dah banyak kali buat report polis tapi takde apa2 maklumat setakat nih.Mak long aku cakap , ade orang bagitau yang pak su aku keje guard dekat pulau pinang tapi tak pasti samada dia ataupun bukan.

Bila balik ke kampung belah mak aku , sepupu aku ada bagitau ade sorang duduk kat wad ICU hospital besar ipoh.Takde maklumat mengenai pesakit tu tapi nurse kat situ ade bagitau yang pesakit tu ade bagitau dia yang dia berasal dari kampung luat.

ini serba sedikit maklumat paksu aku.

Nama : Alias bin Yeop Ahmad
Umur : Dalam lingkungan 50-an
Asal : Kampung Talong Luat , Perak
Status : Belum Berkahwin
Penyakit : Sakit mental ( time sakit dia datang , mcm2 boleh jadi )
Kad Pengenalan : Hilang - sebab semasa penyakit dia datang time muda2 dulu , dia pergi tanam kat tasik kuala kangsar sebab katanya puteri raja perak taknak kat dia.

dsc02631q.jpg



Disebabkan kes peribadi paksu dan keluarga paklang , terus sampai sekarang takde berita pasal paksu aku.kejadian ni berlaku dlm 3 tahun lepas tapi kami sekeluarga yang tinggal di kelantan tidak diberitahu langsung yang paksu kami nih dah menghilangkan diri.
 
Sponsored Post

mustopa_a

Legendary Member
Messages
12,098
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
kesian.. :):)

Kad Pengenalan : Hilang - sebab semasa penyakit dia datang time muda2 dulu , dia pergi tanam kat tasik kuala kangsar sebab katanya puteri raja perak taknak kat dia.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register