BTC USD 34,010.8 Gold USD 1,782.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bantuan bg ahli2 CG yg memerlukan...

Azroy60

Junior Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
50
Reaction score
0
Points
6
xxxxxxxxxx
 
Last edited:
Sponsored Post

Brad Pitt

Active Member
Joined
May 11, 2007
Messages
1,281
Reaction score
0
Points
20
tq krn sudi membantu..nie ada upfront tak??:D
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
jgn landlord ilang mcm landlord2 lain udah ler yer
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
dia amik komisen jer tue kot...
 

manatauni

Fun Poster
Joined
Jul 24, 2008
Messages
558
Reaction score
0
Points
10
Salam,
Saya ingin menawarkan perkhidmatan menguruskan pinjaman peribadi/credit card/rumah/kereta untuk yang tiada dokumen (hanya ada IC/bank akaun/EPF)atau pun lain kata ada dokumen tapi tidak mencukupi syarat2 yg ditetapkan oleh institusi kewangan. Pasti ramai ahli2 CG yang tak ada proper dokumen tapi income boleh tahan ataupun memang lansung tiada dokumen menunjukkan monthly income. Ataupun bekerja dgn company yg tidak tersenarai di institusi2 kewangan yg boleh/ Potongan Gaji Majikan sedia ada. Jadi ini adalah peluang atau jalan penyelesaian bagi masalah anda. Mereka yg sudah blacklist (jgnlah plak blacklist amt yg melebihi 100K)pun dialu2kan.

aku berminat..
pm kat aku detail..
 

Azroy60

Junior Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
50
Reaction score
0
Points
6
xxxxxxxxxx
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register