Bank Persatuan dividen lebih dari ASB

CG Sponsors




Sponsored Post

rolie11

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2008
Messages
417
Reaction score
4
Points
15
Teman dah submit form withdraw capital, tinggalkan 500 je bak kata otai
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,612
Reaction score
2,068
Points
191
Teman dah submit form withdraw capital, tinggalkan 500 je bak kata otai
Baru terima surat dividen hari ni. Eloklah simpan syer minima 1k utk dpt manafaat khairat dan kebajikan lain2..sila baca buletin yg dihantar.
 

frugaldedi

Fun Poster
Joined
Jun 15, 2012
Messages
521
Reaction score
35
Points
20
bila dividen boleh bawa keluar...sebelum raya ker ? ;)
 

frugaldedi

Fun Poster
Joined
Jun 15, 2012
Messages
521
Reaction score
35
Points
20
Bayaran dividen bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2013



KOPERASI BANK PERSATUAN MALAYSIA BERHAD
(No:1146/7.6.50)

NOTIS PEMBAYARAN DIVIDEN SYER BAGI TAHUN KEWANGAN 31 DISEMBER 2014

Harap maklum pembayaran dividen bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2014 telah diluluskan sebanyak 6.00% dividen tunai dan akan dimasukkan ke Akaun Simpanan Al-Wadiah / diapungkan ke akaun modal Syer anggota mulai 3 Julai 2015.

Semakan dividen tersebut boleh dibuat di cawangan-cawangan Bank Persatuan yang berhampiran bagi tujuan pengeluaran sehingga 31 Ogos 2015
 

azim_axn

Junior Member
Joined
Jan 5, 2011
Messages
96
Reaction score
3
Points
11
penah dengar bank persatuan.. return akey ka tuan2..
ingat nk letak sket duit dalam nie..
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,612
Reaction score
2,068
Points
191
Bayaran dividen bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2013



KOPERASI BANK PERSATUAN MALAYSIA BERHAD
(No:1146/7.6.50)

NOTIS PEMBAYARAN DIVIDEN SYER BAGI TAHUN KEWANGAN 31 DISEMBER 2014

Harap maklum pembayaran dividen bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2014 telah diluluskan sebanyak 6.00% dividen tunai dan akan dimasukkan ke Akaun Simpanan Al-Wadiah / diapungkan ke akaun modal Syer anggota mulai 3 Julai 2015.

Semakan dividen tersebut boleh dibuat di cawangan-cawangan Bank Persatuan yang berhampiran bagi tujuan pengeluaran sehingga 31 Ogos 2015
Aisey, nak kena turun cawangan jugak utk semakan walaupun dah ada e-semakan. Next wk, nak gi chck kat caw KL :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register