Bank Loan Kakitangan Kerajaan & GLC Potongan Lebih 60% / SAA / Blacklist

Recommended Brokers


Naza77

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2007
Messages
396
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum warga CG,

Info untuk pinjaman bagi kakitangan awam :
.
• Terbuka kepada jawatan TETAP & KONTRAK
• Kerajaan Persekutuan/ Kerajaan Negeri/ Majlis Daerah/ Majlis Perbandaran/ Majlis Bandaraya/ Agensi Kerajaan
• Tidak memerlukan penjamin
• Tiada upfront atau sebarang wang pendahuluan
• OVERLAP loan lain atau pinjaman baru
• Tempoh 10 tahun / Interest 4% *(T&C)
• Payout bergantung kepada bank & koperasi
• KELULUSAN SEGERA
• Blacklist;CCRIS,CTOS & AKPK layak memohon *(T&C)
• POTONGAN HAMPIR 60% masih layak untuk memohon
**KAMI HANYA MENAWARKAN PINJAMAN BANK


http://www.wasap.my/60192481078/PersonalLoan

UNTUK SWASTA/TENTERA DIBERHENTIKAN PERMOHONAN SEMENTARA WAKTU
 
Update # 1
Assalamualaikum warga CG,

Info untuk pinjaman bagi kakitangan awam :
.
• Terbuka kepada jawatan TETAP & KONTRAK
• Kerajaan Persekutuan/ Kerajaan Negeri/ Majlis Daerah/ Majlis Perbandaran/ Majlis Bandaraya/ Agensi Kerajaan
• Tidak memerlukan penjamin
• Tiada upfront atau sebarang wang pendahuluan
• OVERLAP loan lain atau pinjaman baru
• Tempoh 10 tahun / Interest 4% *(T&C)
• Payout bergantung kepada bank & koperasi
• KELULUSAN SEGERA
• Blacklist;CCRIS,CTOS & AKPK layak memohon *(T&C)
• POTONGAN HAMPIR 60% masih layak untuk memohon
**KAMI HANYA MENAWARKAN PINJAMAN BANK


http://www.wasap.my/60192481078/PersonalLoan

UNTUK SWASTA/TENTERA DIBERHENTIKAN PERMOHONAN SEMENTARA WAKTU
Last edited:
Sponsored Post

Naza77

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2007
Messages
396
Reaction score
0
Points
10
Update : Bagi kakitangan kerajaan yang nak cuba pun boleh,x kira dari negeri mana pun,tapi bagi swasta area Selangor/KL sahaja.
 

elnino25

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
7,218
Reaction score
20
Points
65
Assalamualaikum warga CG,

Saya nak iklankan personal loan untuk kategori pekerja kerajaan dan swasta yang nama x cantik dari bank. 100% bank ya. Ni pengalaman saya sebab saya dah pun dapat last week setelah hampir 10 tahun mencuba sebab nama ada special attention. Memang rasa mcm mimpi boleh dapat loan. Saya nak share benda ni dgn org yg senasib dengan saya.Tiada sebarang unsur penipuan,lagipun saya dah lama dalam cg ni.
Urusan sign agreement akan dilakukan di bank.

Tiada bayaran upfront dikenakan kecuali kena standby duit untuk ctos report,dan fees akan dicaj lepas loan dah masuk ke dalam akaun kita. Kalau loan x berjaya,tak ada sebarang caj dikenakan.Permohonan untuk warga Lembah Klang/Selangor yang ada payslip sahaja dan gaji RM2000 ke atas.



Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya,019-2481078. (Naza)
:)cgrock
kalau betul swasta nama tak cantik boleh buat..sila wassap sy boss ku..sy ada byk kes mcm ni beratur nk buat..

:)paid:)cgrock
 

great.takaful

Active Member
Joined
Mar 5, 2013
Messages
1,486
Reaction score
22
Points
25
parking dulu...kl kalau nak jumpa ngeteh kat mana bro
 
Sponsored Post
Top
Log in Register