bank loan agency untuk customers xdpt loan

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

masyisyi

Freshie
Joined
Aug 13, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Are you sure that yir ni yang tipu? Sebab banyak jugak kes2 tipu ni, but bukan dari yayasan ihsan rakyat. Maybe ada company lain yang nama seakan sama kut
betul lah ada kes yg dorang ni tak boleh dipercayai. ada dlm blog pastu surat khabar
 

cyclebin10

Freshie
Joined
Jun 17, 2013
Messages
48
Reaction score
0
Points
6
pinjaman berlesen pun sebiji ahlong tapi semua orang tak tahu sebab dorang ingt tu berlesen. dorang ingt kalau ahlong takde ofis.
Tak semestinya jugak, tak semua pinjaman berlesen tu sama dengan ahlong. Tak boleh lah nak main pukul sama rata je
 

cyclebin10

Freshie
Joined
Jun 17, 2013
Messages
48
Reaction score
0
Points
6
dorang siap masuk surat khabar lagi tau
Boleh i tau tak sumber dari mana? Any evidence yang menunjukkan yayasan ni scam or what so ever? Jangan tersalah yayasan dengan koperasi pulak, sebab 2 ni x sama
 

masyisyi

Freshie
Joined
Aug 13, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Boleh i tau tak sumber dari mana? Any evidence yang menunjukkan yayasan ni scam or what so ever? Jangan tersalah yayasan dengan koperasi pulak, sebab 2 ni x sama
i pernah terbaca kat berita harian ke utusan tak ingat. Tapi kat situ dia kata lah yang loa ni dah banyak makan duit pekerja awam.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register