bank loan agency untuk customers xdpt loan

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

avatar1avatar

Freshie
Joined
Mar 30, 2011
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
scammer skrg ni tak bodolah dorang boleh je fakekan office
Tapi xkan lah xde registration code or whatelse yang menunjukkan diaorang tu wujud? Kalau yang muda2 bolehlah lagi nak selidik dulu ke apa ke, habistu kalau yang warga tua ni, manalah tau depa gi percaya bulat2, bahaya jugak kan
 

avatar1avatar

Freshie
Joined
Mar 30, 2011
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
yayasan ihsan tu la kan yg tipu duit orang kan
Are you sure that yir ni yang tipu? Sebab banyak jugak kes2 tipu ni, but bukan dari yayasan ihsan rakyat. Maybe ada company lain yang nama seakan sama kut
 

masyisyi

Freshie
Joined
Aug 13, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Bahaya zaman sekarang ni, banyak sangat kes scam ni jadi. I pernah terkena thats why i memang sangat berhati2 dlm urusan mcm ni, apalagi yg berkaitan duit
selalunya berlaku bila buat dekat pinjaman berlesen. kena tipu kesian betul
 

masyisyi

Freshie
Joined
Aug 13, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
kenapa lah asyik cakap suruh pergi ofis sebab office tu ah long pun ada ofis
pinjaman berlesen pun sebiji ahlong tapi semua orang tak tahu sebab dorang ingt tu berlesen. dorang ingt kalau ahlong takde ofis.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register