Bank Islam - BIMB Tawar Aplikasi Pelaburan Pintar Patuh Syariah

CG Sponsors




abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,332
Reaction score
113
Points
43
bro masuk dah brape lama??
aku masih x balik modal lagi..xpe laa, baru 2 minggu join..
Baru masuk bulan feb...pelaburan macam ni 10-20tahun baru balik modal
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,352
Reaction score
289
Points
131
Hahaha...ini bukan forex,tuan...aduh
😂😂
Sebab semua fund2 ni unit trust..baca FAQ dia
klu forex setiap hari bole monitor..
klu bab balik modal, mmg 1-3 bulan tu kita bole plan utk switch fund atau jual..
biasa jual ni klu kita dpt rasa ekonomi akan meleset dlm tempoh yg panjang..
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,332
Reaction score
113
Points
43
klu forex setiap hari bole monitor..
klu bab balik modal, mmg 1-3 bulan tu kita bole plan utk switch fund atau jual..
biasa jual ni klu kita dpt rasa ekonomi akan meleset dlm tempoh yg panjang..
Tuan dah power sangat ilmu investment ni,bagus trade saham..kalau setakat BEST ni,tak sesuai dengan profile tuan😂
 
Sponsored Post
Top
Log in Register