Bank Islam - BIMB Tawar Aplikasi Pelaburan Pintar Patuh Syariah

CG Sponsors




qarzza

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,389
Reaction score
29
Points
30
baru nak mencuba... tak boleh bayar pakai maybank ke... 🥺
 
Sponsored Post

jibam

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2008
Messages
928
Reaction score
9
Points
30
tak berape nak paham... da set goal.. contoh rumah dalam tempah 2 tahun dapat 50k

dia tunjukkan 2 pilihan

smart invest plan rm 2430 bulanan
lump sum rm47,412

bile pilih bulnan tu peke pilih date of invest lepas tu dia kasi 3 dana

equiti rm243 (10%)
sukuk rm1458 (60%)
money market rm 729 (30%)

total invest rm 2430


persoalan nya setiap bulan aku kene bayar rm 2430 selama 2 tahun??
Ya betui la tu...
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,555
Reaction score
287
Points
41
Baru daftar rakuten.
Risau daftar ni nanti x ter-manage pula nanti.
Cehh sembang macam duit ribu riban kann haha
 

qarzza

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,389
Reaction score
29
Points
30
kalau best ni, mcm mana kite nak withdraw duit... dan apa syarat2nya?
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,317
Reaction score
106
Points
43
kalau best ni, mcm mana kite nak withdraw duit... dan apa syarat2nya?
keluarkan je macam biasa...aku dah cuba,invest 2k,dapat untung dalam 1rts lebih.

sekarang ni cuba masuk 10k, 4k dekat shariah esg malaysia, 4k dekat sukuk 2k dekat pacific esg shariah
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,084
Reaction score
127
Points
33
keluarkan je macam biasa...aku dah cuba,invest 2k,dapat untung dalam 1rts lebih.

sekarang ni cuba masuk 10k, 4k dekat shariah esg malaysia, 4k dekat sukuk 2k dekat pacific esg shariah
Salam boss.. ada grup utk belajar ttg best ni?
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,888
Reaction score
1,957
Points
191
Menarik ni..
Cuma risiko skrng x tentu lagi..
Kerajaan x tentu lagi .
 
Sponsored Post
Top
Log in Register