Bank Islam - BIMB Tawar Aplikasi Pelaburan Pintar Patuh Syariah

CG Sponsors




Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,178
Reaction score
1,041
Points
1,101
ada caj tak withdrw.. bole switching fund?
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,170
Reaction score
667
Points
201
ada caj tak withdrw.. bole switching fund?
boleh switch folio..aku baru je tukar dana al-fakhim ke Arabesque Malaysia Shariah.
tak gerak2 dana al-fakhim tu :sleep:
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,883
Reaction score
1,023
Points
201
ni investment.. sekali bayaran ke atau bulan2 kene bayar ?
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,178
Reaction score
1,041
Points
1,101
boleh switch folio..aku baru je tukar dana al-fakhim ke Arabesque Malaysia Shariah.
tak gerak2 dana al-fakhim tu :sleep:
Switching fee?
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,883
Reaction score
1,023
Points
201
tak berape nak paham... da set goal.. contoh rumah dalam tempah 2 tahun dapat 50k

dia tunjukkan 2 pilihan

smart invest plan rm 2430 bulanan
lump sum rm47,412

bile pilih bulnan tu peke pilih date of invest lepas tu dia kasi 3 dana

equiti rm243 (10%)
sukuk rm1458 (60%)
money market rm 729 (30%)

total invest rm 2430


persoalan nya setiap bulan aku kene bayar rm 2430 selama 2 tahun??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register