Bank Islam - BIMB Tawar Aplikasi Pelaburan Pintar Patuh Syariah

CG Sponsors




Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
22,006
Reaction score
3,505
Points
236
BIMB Investment, sebuah anak syarikat milik penuh Bank Islam kini telah hadir dengan sebuah aplikasi mudah-alih dalam memudahkan pelaburan, dan dibantu oleh sistem robo-pintar, dinamakan BEST.

Melalui BEST, pengguna boleh memilih tujuan untuk sesuatu pelaburan, dan ia akan memaparkan jumlah yang anda perlu simpan secara bulanan supaya dapat mencapai sasaran berkenaan. Selain daripada itu, pengguna juga turut boleh memilih untuk melakukan pelaburan untuk simpanan am menggunakannya.


Seperti beberapa aplikasi robo-pintar yang lain, ia turut membolehkan pengguna memilih portfolio simpanan melalui sebuah siri soalan yang ditanya, dan akan mencadangkan kepada anda portfolio yang sesuai.

Menggunakan BEST, pengguna boleh melabur bermula RM10 menggunakannya. BEST ditawarkan untuk Android dan iOS.



Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.bimbinvestment.best
iOS - https://apps.apple.com/my/app/best-invest/id1499595269
 
Sponsored Post

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,682
Reaction score
254
Points
81
mmg mantop. xde caj jualan... fund recommended yg global & sukuk :)
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,332
Reaction score
113
Points
43
Aku baru masuk deposit semalam...beli BIMB ESG Sukuk Fund Class A...satu unit harga 0.2614sen....beli 2200unit,tengokla macam mana perkembangan
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,170
Reaction score
667
Points
201
app lambat update..beli jumaat aritu tak display lg dlm app
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,332
Reaction score
113
Points
43
ble ajar cari beli.. tq masta
Pergi invest lepas tu pilih do it yourself,pilih fund mana ko nak. Biasanya ranking paling atas tu high risk...paling bawah low risk. Tekan tanda +, masukkan RM amaun,bayar guna fpx..selesai

Ni secreenshot naik sikit 92sen..alhamdulillah

app lambat update..beli jumaat aritu tak display lg dlm app
Biasa 1-2 bekerja...aku depo 29 April...masuk 1 Mei...mungkin 30hb tu dah siap proses,terus masuk dalam akaun invest.
 

Attachments

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,448
Reaction score
81
Points
80
konsep sama cam wahed la kan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register