BTC USD 20,186.2 Gold USD 1,719.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bank Apa Yang Paling Selamat Nak Simpan Duit Banyak

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,411
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,411
Reaction score
2,658
Points
261
Awards
1
mcm mana boleh lesap eh?

jangan tanya aku... aku pun tak tahu...haha

...aku programmer... bukan hacker...
basic hacking skill aku tau lah...

tapi kalau nk hack sistem mcm sistem bank ni, aku pun tak tau mcm mana...huhu


.
.

tp yg kes aku ni...

beberapa hari lepas aku ada perasan transaksi yg mencurigakan iaitu..

"PRE-AUTH DEBIT RM6"
dan lepas tu dia refund balik "PRE-AUTH REFUND RM6"
dan transaksi ni banyak kali

pre-auth debit dan refund dan debit dan refund.....banyak..

waktu tu dah terfikir nak call customer service..

tapi entah mcm mana, aku terlupa nk call... sbb busy kerja...

tup2 hari ni check bank, tengok2 berlaku 5 transaksi DEBIT SALE

aku pun tak tau mcm mana depa buat..
 
Sponsored Post

waktong

Super Active Member
Messages
7,827
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,827
Reaction score
149
Points
83
jangan tanya aku... aku pun tak tahu...haha

...aku programmer... bukan hacker...
basic hacking skill aku tau lah...

tapi kalau nk hack sistem mcm sistem bank ni, aku pun tak tau mcm mana...huhu


.
.

tp yg kes aku ni...

beberapa hari lepas aku ada perasan transaksi yg mencurigakan iaitu..

"PRE-AUTH DEBIT RM6"
dan lepas tu dia refund balik "PRE-AUTH REFUND RM6"
dan transaksi ni banyak kali

pre-auth debit dan refund dan debit dan refund.....banyak..

waktu tu dah terfikir nak call customer service..

tapi entah mcm mana, aku terlupa nk call... sbb busy kerja...

tup2 hari ni check bank, tengok2 berlaku 5 transaksi DEBIT SALE

aku pun tak tau mcm mana depa buat..
aku ada gak stiap2 bulan nilai 200 tau

1628076400953.png
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register