BTC USD 57,461.1 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bali,Indonesia: Ape yg menarik.. Mintak panduan

berkat ceramic

Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
1,889
Reaction score
0
Points
20
Salam. semua... hujung bulan nie aku nak ke bali. so nak mntak panduan la sape2 yg tahu ape yg bleh buat kat sane.. kat mane nak cari cenderamata kat sana.. n ape2 maklumat berguna la.. tQ
 
Sponsored Post

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
gadisnya.....:D :D :D :D
 

kintaroame

Junior Member
Joined
May 18, 2008
Messages
85
Reaction score
8
Points
11
Kalau kt bali ko kena hati2 sket pasal makan sbb majoriti org agama hindu kt sana. Nampak mcm halal je tp kena konpem btl2 la. Tempat menarik byk. Kalau ko pegi x ade pakej tour, ko sewa van 1 hari terus. Senang nk jalan, kalau x best suruh dia bawak tpt lain lak. Yg penting ko plan btl2 mana nk jalan 1 hari tu. Ko x de la tekejar sana sini. Rasa aku kalau nk pegi kena 3 hari jgak la br puas hati jalan. Aku pegi taun lepas, bawak anak n wife. So jalan tpt2 mcm, tempat gunung berapi, kuil lama diorg, shoping. Kalau bujang, boleh pegi activiti diving, water sports, clubbing etc. Kt sana x susah nk plan pegi mana sbb byk brochure n travel package yg ko boleh ambik. Kt sana memang org2 friendly la sbb business utama diorg adalah pelancongan..so, layanan bg aku ok. X mcm kalau Jakarta or lain2..Boleh la survey dlm website tpt2 yg menarik kt bali. Smt bercuti..
 

frigid03

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2007
Messages
6,226
Reaction score
0
Points
60
tmpt kene bom:))
peace bro:D
kalo da p kang jgn lpe share kt sni ek:)cgrock
 

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
dekat bali urusan jual beli pakai dollar us.. betul ka :-??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register