BTC USD 49,059.4 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bakal menantu sebenarnya anak kandung

InstaForexRebat

CG Hardcore Club
Joined
Nov 9, 2008
Messages
53,920
Reaction score
4,449
Points
601
mcm drama korea.. skit² plot twist... pastu plot twist lagi dan plot twist dan plot twist .....sedar² dah 30 episide
tu yg aku tak suka layan drama korea..pjg sgt episode.. baik aku layan drama jepun lg sdp.. pendek jer episodenya
 
Sponsored Post

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,814
Reaction score
666
Points
116
tu yg aku tak suka layan drama korea..pjg sgt episode.. baik aku layan drama jepun lg sdp.. pendek jer episodenya
buat masa ni aku terlayan drama korea Vincenzo ..tu pu sbb Netflix rekomen dan ranking no 1-2 dkt nexflix... dap gak la layan
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,567
Reaction score
4,266
Points
196
buat masa ni aku terlayan drama korea Vincenzo ..tu pu sbb Netflix rekomen dan ranking no 1-2 dkt nexflix... dap gak la layan
Best juga tengok hero mengamuk. Tak sabar nak tunggu eps 17. Berani diaorg bunuh mak dia
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,814
Reaction score
666
Points
116
Best juga tengok hero mengamuk. Tak sabar nak tunggu eps 17. Berani diaorg bunuh mak dia
hang pun terjebak.
mafia itali ngamok..
plot twist .. rupernya dia mimpi
hahahah...
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,951
Reaction score
267
Points
81
mak kandung lelaki tersebut ada kat penang..dia mai malaysia zaman penjajah dulu..skang dah ada shop lot 3 biji..kondo pon ada..
dulu susah skang dah kaya.
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,705
Reaction score
173
Points
48
mak kandung lelaki tersebut ada kat penang..dia mai malaysia zaman penjajah dulu..skang dah ada shop lot 3 biji..kondo pon ada..
dulu susah skang dah kaya.
ntah mak dia ingat lagi ke idak anak dia kat China sana.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register