BTC USD 40,945.1 Gold USD 1,866.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell baju tshirt murah

felixthemira

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
maapla kalo salah tmpt sy ni bertanye... mana dorang dpt stok baju tshirt rm10 yg dijual kat downtown etc tu ek.:D mcm boleh laku je kalo bwk balik kg meniaga. sesape yg tau kongsi2 infola yer.:)
 
Sponsored Post

bara01

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2007
Messages
729
Reaction score
0
Points
10
maapla kalo salah tmpt sy ni bertanye... mana dorang dpt stok baju tshirt rm10 yg dijual kat downtown etc tu ek.:D mcm boleh laku je kalo bwk balik kg meniaga. sesape yg tau kongsi2 infola yer.:)

Beli kat sungai golok,bukit kayu hitam & wang kelian.
beli secara pukal .

Average harga kos dlm RM5.

So dpt untung RM5.
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
Beli kat sungai golok,bukit kayu hitam & wang kelian.
beli secara pukal .

Average harga kos dlm RM5.

So dpt untung RM5.

nak pegi golok ngn bukit kayu hitam tu yg tak tahan tuu#:-S#:-S#:-S..

kalo area KL cuba try jalan pudu (bukan puduraya:D)..kat situ byk kedai bj import direct dr china
 

felixthemira

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
nak pegi golok ngn bukit kayu hitam tu yg tak tahan tuu#:-S#:-S#:-S..

kalo area KL cuba try jalan pudu (bukan puduraya:D)..kat situ byk kedai bj import direct dr china

sy dah pegi dah area tu. tp still xbleh nak jual dlm rm10. mmg bleh jual tp almaklumla kg sy ni still taraf hdup rendah so dorang mst anggap baju yg sy jual mahal. sambil sy jual leh jgk sy bantu dorang.hahaha nnt satu kg pakai baju cap ayam yg aku jual...:D
 

tabor

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2008
Messages
564
Reaction score
2
Points
15
kat saigon murah2.. haha
tp quality cam kureng sket tapi ok laaa
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
ko amikla bnyak skkali bila g kat area2 sempadan tu. kan ke dapat cover cost tu. kalau stakat 10 helai, aku rasa tak berbaloi.
 

epbx

Super Active Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
kau try tgk kt lm cg jg...
ada mamat tu jual kt kl...
dia jual stor...
stor kt area petronas kg.baru
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register