BTC USD 37,949.0 Gold USD 1,774.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Baju reject ori terus dari kilang!!!!

xump

Freshie
Joined
Nov 14, 2010
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
-Sy zam dari cheras....
-Ingin memaklumkan kepada sesiapa yang berminat dengan pakaian Reject Ori jenama Polo, Old Navy dll....
-Pakaian blm pernah di guna...
-Direct dari kilang....
-Cuma rosak sikit2 jer tp kalo beli still berbaloi2.....
-Boleh beli ikut timbang...
-1kg RM20( 8-12 helai bergantung pada berat baju )
-Minima 20kg shj.....
-Amat sesuai bagi mereka yang baru nak berjinak-jinak dalam bidang perniagaan pakaian ini....
-Sebarang pertanyaan sms ke 0172028516/0133411918 ( fast response )
-E mail [email protected] ( lambat sikit )
(minta maaf kengkawan,gambo tak dpt nak attach sebab pakaiannyer tak menentu design...Datang dalam kargo)
 
Sponsored Post

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
boleh beli ikut timbang.. tp minima 20kg... ingatkan tadi sekilo pun boleh beli he he he.. gut luck tt
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
stock baju datang dari mane bro?
 

rafiz2000

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
4,266
Reaction score
14
Points
25
ado pic lagi baguih TT..
gambar menceritakan 1001 makna..
 

xump

Freshie
Joined
Nov 14, 2010
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
ado pic lagi baguih TT..
gambar menceritakan 1001 makna..

Sory bro.... Bju ni datangnyer dalam bundle...
Dalam bundle tu pn kami tak taw apa design yang ader...
Kalo kami bagi gambar,time order patern lain plak...Susah gak..
Tq
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
Sory bro.... Bju ni datangnyer dalam bundle...
Dalam bundle tu pn kami tak taw apa design yang ader...
Kalo kami bagi gambar,time order patern lain plak...Susah gak..
Tq

yup aku paham macam kes kat batu pahat tue berguni2 memnag barang ori brand old navy, gap tapi banyka yang reject la bro..nak jual balik pun susah..
 

untitoxin

Active Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,936
Reaction score
97
Points
30
uihhh...jual kilo..mcm jual daging da..
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
yup aku paham macam kes kat batu pahat tue berguni2 memnag barang ori brand old navy, gap tapi banyka yang reject la bro..nak jual balik pun susah..

betul2.. aku penah beli gak... ada sekali tu.. aku beli tak cek pun sekali sampai rumah tgk seluar ada yg jahit keliling tak leh nak masuk kaki.. pahtu hooded ada yg terbalik... nak kena pilih betul2... masa tu 1st time beli tatau lak dia reject mcm tu... tp aku beli bukan ngan tt lar... ngan org lain... gut luck tt
 

moxmeng

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2010
Messages
2,976
Reaction score
8
Points
25
waaa
ni kuality bju mcm reject shop ka????
kikkiki:D:D:-?:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register