To Sell Baju kanak-kanak berjenama,comforter, little princess,toto pada harga berpatutan

CG Sponsors




ummi_syaima

Junior Member
Joined
Dec 9, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
assalamualaikum,
saya menjual pelbagai baju utk kanak2 seperti disney princess, utraman, thomas n friend n mcm2 lagi..
saya juga menjual toto ( comforter utk kanak2 n patch blanket )

pembayaran boleh dibuat ke akaun maybank saya:
106138128631- Nor zahida mamat @ lateh

barang akan di pos pada hari isnin n khamis sahaja.

utk pertanyaan @ pembelian blh hubungi saya
tel: 013 2190069
ym: abe_daa80

utk lihat lebih byk barang yg dijual sila ke blog saya:
http://assyaimashoppe.blogspot.com/



utraman n thomas & friend top
price: rm25











disney princess dress
price: rm30











toto (comforter) baby
price: rm25















patchwork blanket
price: rm30
















http://assyaimashoppe.blogspot.com/
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Letak ler harga dan macam mana nak deal...senang sikit...
 

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
baju budak pompuan tu cantik..
ltk la hrg suma produk tu...
 

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
letak le rege..barang xde lg xpe asalkan rege ade..:D
adik aku minat gila cite thomas nih..!:p
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
2 jenis jer ker? Harga pulak? Anak2 aku memang suka pakai baju2 princess nie... update yer...
 

hannansofia

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
selamat berniage...
smoga berjaya yer...
singgah la kedai kami...
 

ummi_syaima

Junior Member
Joined
Dec 9, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
ok seme barang n rege dah masuk tuh..boleh laa cuci2 mata tuh..n boleh laa pilih mana2 yg berkenan di hati..hehehe...:D
 

ummi_syaima

Junior Member
Joined
Dec 9, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
:D :D :D
mari2..all item updates!!..seme dgn harga yg berpatutan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register