To Sell BAJU HARI SUKAN NEGARA, full sublimation jersey dll

Recommended Brokers


Sponsored Post

ruzana

Active Member
Joined
Jan 3, 2011
Messages
2,307
Reaction score
1
Points
25
Lambat pulak tengok thread ni. Agak2 next pre-order bila tu tuan??
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,230
Reaction score
0
Points
20
Assalamualaikum.

Maaf kawan2, baju merdeka dah tutup order ya. 3rd batch haritu, adalah last batch untuk baju merdeka tahun ini.

Kalau ada extra, bolehlah saya check kot2 ada rezeki kawan2 kan.

Tapi untuk tempahan buat baju/design still ON. Cuma agak slow nak respon sebab kami sedang gigih nak siapkan baju merdeka ni semua.

Terima kasih, baju merdeka dapat order untuk semua batch 1k lebih helai baju.


TEMPAHAN COMEL KIUT MIUT...OLOLOLO
......8->:x
 
Last edited:

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,230
Reaction score
0
Points
20
BAJU HARI SUKAN NEGARA

HARGA MURAH UNTUK NEGARA. SPECIAL EDITION - MALAYSIA SPORT CHALLENGE.

PRE ORDER, DIBUKA SEKARANG















LENGAN PENDEK - RM40
LENGAN PANJANG - RM45
BERKOLAR - RM45
MUSLIMAH - RM50

UNTUK DESIGN BAJU NI,

1ST BATCH - 17SEPT SAMPAI 21 SEPT
2ND BATCH - 23 SEPT SAMPAI 28 SEPT

COLLECT ITEM:
1ST BATCH: 7/10/2019
2ND BATCH: 14/10/2019
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,230
Reaction score
0
Points
20
D1C.jpg
D1S.jpg
D1L.jpg
D1M.jpg


Ramai yang nak order baju design ni, jadi kami buka juga bagi sesiapa yang nak order.
Tapi kena order 10helai ke atas.
InsyaAllah, baju boleh siap Dalam masa 2 minggu.

Harga? Takpe, saya bagi je ikut harga lama macam promo utk Merdeka. Suka tak??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register