Wanted Baju F1

CG Sponsors




ulatbulu

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2008
Messages
362
Reaction score
0
Points
10
Ada sesapa yg boleh supply baju F1 tak...aku rasa market dia bagus jg
 
Sponsored Post

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Baju F yang driver pakai ker? Adejual ker.. Aku nak tempah satu :D
 

ulatbulu

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2008
Messages
362
Reaction score
0
Points
10
Baju ori?? korang jgn c lap baju ori ke tak ori...mana2 kilang pn tau buat jahit...tak kira Indonesia ke...India ke...Perancis ke...itu tak penting..yang penting mutu jahitan dan mutu kainnya...aku sbnr nya nak survey ni...kt tmpt aku baju tu dujual anytara RM60 ~ RM75...bergantung pd design embroiderynya...kalau plain je dijual dlm RM45 ~ RM55...bergantung pd fesyennya...aku ada dealing dgn satu kilang ni...dan dia boleh suply kat aku...ada sesapa yg minat nak jual baju F1 tak...kalau ada yg minat boleh pm aku
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Baju ori?? korang jgn c lap baju ori ke tak ori...mana2 kilang pn tau buat jahit...tak kira Indonesia ke...India ke...Perancis ke...itu tak penting..yang penting mutu jahitan dan mutu kainnya...aku sbnr nya nak survey ni...kt tmpt aku baju tu dujual anytara RM60 ~ RM75...bergantung pd design embroiderynya...kalau plain je dijual dlm RM45 ~ RM55...bergantung pd fesyennya...aku ada dealing dgn satu kilang ni...dan dia boleh suply kat aku...ada sesapa yg minat nak jual baju F1 tak...kalau ada yg minat boleh pm aku
aku minat.. tp nk tau juga design nyer cam ner.. aku suka team sauber petronas yg dulu.. x leh dpt rege RM40 je ker?:p
 

ulatbulu

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2008
Messages
362
Reaction score
0
Points
10
aku minat.. tp nk tau juga design nyer cam ner.. aku suka team sauber petronas yg dulu.. x leh dpt rege RM40 je ker?:p
kalau plain boleh dpt rm40 tu tp kalau ada sulaman x dpt le brader
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
sapa2 nak baju f1 apa2 design 40 boleh dapat kecuali kalau embrodery...
tak kisah kisah kain viscose atau cotton drill...
apa2 bleh tel aku 0192389484 didie.
 

heaven

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
2,646
Reaction score
11
Points
25
as'kum..semuaAAAAAAAAAA,,,,,,,......sy ada baju2 F1 ferrari...klik dkt bawah tuuuuuuuuuu........
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
ermmm mcm dah terdiam tread nie..ermmm x pe la.mgkn aku terlambat masuk kot..heheh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register