BTC USD 51,413.0 Gold USD 1,780.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Baju Cinta - Rahsia Isteri Melayani Suami

kasturi

Legendary Member
Messages
13,525
Joined
Jul 22, 2006
Messages
13,525
Reaction score
3,277
Points
196
Baju Cinta (18sx)

Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya
yang baru berkahwin.
Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana
mendapati cucu perempuannya yang membuka pintu dgn tanpa
seurat benang pun di badannya. Belum sempat si nenek bertanya,
si cucu berkata, "Saya sedang menunggu suami saya
pulang dari berkerja nie nek!"..
"Yg kau telanjang tu nape!!!???" marah si nenek.
"Ini la BAJU CINTA saya" balas si cucu perempuannya.
"BAJU CINTA ??" si nenek kehairanan.
"Ya, suami saya menyukainya, saya juga begitu senang MEMAKAInya.
Saya harap nenek dapat balik dulu sebelum suami
saya pulang kerana tentu suami saya nanti akan berasa
malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini di hadapan nenek."
pinta si cucu perempuannya. Si nenek faham kehendak cucunya.
Dalam fikirannya mungkin itu cara terbaru si isteri melayan sang suami.
Di dalam perjalanan pulang si nenek mendapat idea.
Fikirnya dengan mengikut cara cucu perempuannya,
sudah tentu dia dapat mengeratkan hubungannya
dengan si atok yang sudah berumur.
Sesampainya di rumah, si nenek tadi terus
menanggalkan semua pakaiannya, mandi, berbedak dan
memakai minyak wangi sewangi wanginya.
Kemudian si nenek tadi pun menunggu si atok pulang.
Beberapa ketika si atok pon pulang.
Sebaik saja pintu di buka, si atok mendapati
si nenek berbogel kat depan pintu....
"Awat hang nie? Dah buang tebiat keeer???"
marah si atok tadi. "Ini lah BAJU CINTA saya bang"
kata si nenek tadi. "BAJU CINTA???......
Kok iyea pun..... IRON la dulu baju tuh!! nampak sangat kedutnyer....." wakakakaka......................:cool:
 
Last edited:
Sponsored Post

TamingSari

CG Top Poster Club
Messages
25,495
Paid Membership
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
dah ada member post...
 

bird

Fun Poster
Messages
683
Joined
Nov 1, 2006
Messages
683
Reaction score
4
Points
15
atuk ketawa cam orang muda hahahah
 

art

Active Member
Messages
1,630
Joined
May 12, 2006
Messages
1,630
Reaction score
0
Points
20
hahaha..dah kendur, kena iron dulu..
mmg terus tgg la nti jwbnye...hahahaha
 

azlann1981

Super Active Member
Messages
5,523
Joined
Apr 13, 2006
Messages
5,523
Reaction score
238
Points
73
huhu..BAJU CINTA yang lama mmg nak kena iron..:D
 

kon

Active Member
Messages
1,009
Joined
Aug 13, 2006
Messages
1,009
Reaction score
10
Points
25
bwahhahahahaha... lawak gilos..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register