Bajet Barang2 Anak Sekolah..Jualan Murah!!!

CG Sponsors




hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
Salam,just nak share info..aku dok kt Tmn Shamelin Perkasa Cheras.Kawasan ni mmg bnyk la kilang2..antaranya kilang baju..selalu gak ada jualan murah,nak2 time hjg thn cmni..so,pd wrga CG yg duduk dekat area Cheras/Pandan..klu nk beli baju sekolah,kasut bolelah dtg kt sini..ada 1 kilang wat jualan murah..td adik aku dtg beli baju anak2 dia..kasut dlm RM6-10 je..baju lak dlm RM10-20 sepasang..(branded)..saje nk bg tau sape2 yg nk b'jimat..sekolah nak bukak dh ni...w'salam...:)cgrock
 
Sponsored Post

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
uiks...kasut tu brand ape eh?
aku ade adik 2 orang sekolah lagi ni...
kasut palas jazz / bata ke ok gak..huhu..
koordinat kilang tu camana??bagi la detail sket...

buta jalan la...
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
uiks...kasut tu brand ape eh?
aku ade adik 2 orang sekolah lagi ni...
kasut palas jazz / bata ke ok gak..huhu..
koordinat kilang tu camana??bagi la detail sket...

buta jalan la...
aku x pegi pun td..aku just sound adik aku suruh dtg KL..mmg aku tau kt situ ada jualan murah..mcm td adik aku beli kasut brand KIKILALA(anak dia baru nk masuk drjh 1)baju sekolah brand CERDIK..tp adik aku kata mmg murah giler!!utk yg ada anak ramai b'baloi la..smpai 21hb ni jer..aku rasa brand lain pun ada tu..tmpt dekat dgn Kolej Politek Mara..
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
eh area tu ke dulu yg buat jualan barang2 pkaian sukan tuu?

yg satu kasut kronos ke apa..dlm RM 15 jer...pastu seluar2 track yg jenama2 semua RM5...

situ ke?
 

matalim

Legendary Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
15,794
Reaction score
58
Points
120
salam tuan tanah...,

lambat skit kuar threat nih. dah langsai rm150 beli baju sekolah anak2... 2 orang... apapon ade skit lagi barang depa nak beli... nanti kita jenguk... sampai 21hb je ke?

cam ne nak kasi thanked kat tuan tanah niH?:-?
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
owh...ade hint kptm tu..senang la sket nak cari...
bagus...tapi adik aku tingkatan 2 da...

ade brand kikilala size ni tak?ahahah
 

hazwan17

Super Active Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
7,442
Reaction score
3
Points
65
jauh seh..
klu x leh ajak mak ak p sane hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register