BTC USD 42,919.5 Gold USD 1,748.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Baja alaf baru,mudah,murah.hasil bertambah

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
Penambah hasil tanaman hingga 40%


Jika anda mahu baja yang memberi pulangan hasil sehingga 40%, yang berteknologi tinggi dan buatan anak tempatan, anda perlu membaca seterusnya untuk mengetahui lebih lanjut tentang baja terkini ini.

Anda tahu dengan baja biasa sahaja, pokok anda tidak mampu untuk menyerap 100% baja tersebut dan anda tentu jemu dengan cara pembajaan yang tidak mendatangkan pulangan yang sewajarnya.

Selain itu, anda sudah tentunya merasa kurang puas hati kerana baja yang sedia ada tidak mampu untuk meghalang serangan kulat seperti Ganoderma yang semestinya mengurangkan hasil tanaman anda.

Kini anda tidak perlu tercari-cari lagi kerana SUPER MY PLANT FOOD dapat membantu anda dengan formula khas yang telah diuji selama 7 tahun.:)cgrock

ni produk dari membr aku..di suh iklan kan
PE2 HAL klik je kat www.dedapagro.webs.com :D

bukan scam k!!!:)paid
 
Sponsored Post

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
up ckit
sape yg berminat leh order dgn num yg di beri
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
up ckit.....
mari2...beli baja nie untuk pokok anda...
pokok sihat,pendapatan anda lumayan...:)cgrock:D
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
up lagi tok hari nie,,,
mg best lau pakai baja nie woo,,
pokok leh jaadi chat,and buah nye leh lebat n cantik,,,
mari2:D:)cgrock:)paid
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
utk pokok apa nie bro??

salam...
lau yang jenis serbuk sesuai untuk pokok kelapa sawit,pokok getah dan pokok buah-buahan..baja nie jenis baja penggalak pokok...1 pokok sawit hanya 2 sudu je...:D

lau yang jenis cecair keutamaan untuk pokok padi...lau nak guna untuk pokok buah-buahan pun leh gak:)cgrock
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
kasi bump ini thread,,,,,,,
mari2
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register