BTC USD 54,357.1 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Baik Punyer Cilok...

sarawak_lineup

Super Active Member
Messages
5,217
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88


tgk betol2!!!

citt.......
pandai ambil kesempatan ni...
:D:">:p:)):-?:eek:~X(#:-S​
 
Sponsored Post

sweezer

Active+ Member
Messages
4,860
Paid Membership
Joined
Mar 3, 2007
Messages
4,860
Reaction score
350
Points
41
apa yg di cilok nyer?:-?
 

sweezer

Active+ Member
Messages
4,860
Paid Membership
Joined
Mar 3, 2007
Messages
4,860
Reaction score
350
Points
41
wakakaakakaak dah nampak... siot jerk:eek::eek::eek:
 

sweezer

Active+ Member
Messages
4,860
Paid Membership
Joined
Mar 3, 2007
Messages
4,860
Reaction score
350
Points
41
sib baik nampak...
klu x mmg ade something wrong tu...:p:">:D

nie mcm member aku nyer kejer nie...

member aku dulu suka cilok time naik bas kat pudu dlm tahun awal 90an dulu... time tu mmg kesedaran sivik tak kuat sangat.. naik bas pon nak berebut2 sebab nak cop sit.
member aku nyer cilok lagi dasat tahap rakus... die wat payudara awek tu mcm tempat pemegang jer naik bas... semua awek die tak lepaskan...
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Messages
5,217
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
nie mcm member aku nyer kejer nie...

member aku dulu suka cilok time naik bas kat pudu dlm tahun awal 90an dulu... time tu mmg kesedaran sivik tak kuat sangat.. naik bas pon nak berebut2 sebab nak cop sit.
member aku nyer cilok lagi dasat tahap rakus... die wat payudara awek tu mcm tempat pemegang jer naik bas... semua awek die tak lepaskan...

member ker ko sendiri jang oi...:-?:-?
hahauhauah:)):eek::p:">:D:)
 

asrul07

Active+ Member
Messages
3,055
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
target lama dah tu..tp kena tggu dpt gol dulu..kalau seri 0-0,kempunan la..haha
 

RizMa

Active+ Member
Messages
4,475
Paid Membership
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
kononnya pompuan tu xsedar la sapa buat
sekali die dpat tangkap tangan daaaa
:)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register