Bahasa Abg Azwan Ali =P

CG Sponsors




walaukana

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,132
Reaction score
3
Points
25
:Dhehe tergelak saya bace bahasa Azwan Ali ni. Saya baru baca die punya blog yg panazz lagi sizzling:)):)):))Majoriti mood dlm blog die ni mcm marah2, tapi die marah ada sebab.:)

Mari kita sama2 lihat bahasa yg kerap digunakan oleh Abg Azwan kite kekeke:D:D
1.Amboi....amboi....amboi....
2.Puaka puaka alam.
3.Kelaz
4.wokay
5.Makan hati
6.Nak Rak
7.Dik dik nun.
8.Hanjjin.
9.Molot Hansuang
10.Haprak.
Sesetengah perkataan yg die gunakan ni ada yg aku tak faham, misalnya nombor 6 dan 7.:)
Azwan Ali teruskan usaha anda dlm bidang seni ini.Semoga berjaya:D

Dan akhir sekali saya bukanlah peminat fanatik Azwan Ali. Cuma ske cara dia ckp tu,lawak dan panasss semacam aje. Hehehe. Tergelak tau baca blog dia subuh tadi wakakaka
 
Last edited:
Sponsored Post

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
aku tak ske jadah poyoz nih...
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
bro..
sanggup gak ko baca blog die ye..
ko dah vote ke kat thread minat azwan ali..
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Ape kelebihan mamat nih..

ps- segan lak aku nak post kat thread azwan nih.. Auuu..
 

walaukana

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,132
Reaction score
3
Points
25
eh bukan. Saya suka cara dia ckp tu.Panasss dan kdg2 lawak wakaka
 

walaukana

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,132
Reaction score
3
Points
25
bro..
sanggup gak ko baca blog die ye..
ko dah vote ke kat thread minat azwan ali..
hahaha you know what...AKU KETAGIH PLAK BACE BLOG DIE YG SIZZLING TU:)):)):)):))...
 

kizuro

Active+ Member
Joined
May 11, 2008
Messages
3,795
Reaction score
2
Points
25
dia buat lawak antarabangsat je dalam blog dia tu
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
ak tk minat n tk ingin amik taw pasal dia :D:D:D:D
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,625
Reaction score
263
Points
131
saper azwan ali?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register