BTC USD 53,396.8 Gold USD 1,681.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others bahana laman [email protected] laman siber spt fb

CG Sponsors




cikRuby

Freshie
Joined
Nov 21, 2010
Messages
31
Reaction score
0
Points
11
fb,myspace etc...medium pecah belah,pergaduhan,kecelaruan @ pengikat kasih dan rindu, pengerat antara 2 hati....mana 1 pilihan anda....anda yg tentukan....
 
Sponsored Post

syafsp

Passed Away
Joined
Mar 31, 2009
Messages
2,932
Reaction score
558
Points
71
ikut juga la user tu guna utk apa..
ada juga guna utk bisnes..
ada juga guna utk jumpa kawan2 yg dah lost contact
ada juga guna utk benda yang tak elok ...
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
kalau guna jalan baik,baik la resultnya.
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
ok jek bagi aku..

kalo rasa benda tu xleh post or x elok di post, xyahla post..
xde hal pun..
 

cikRuby

Freshie
Joined
Nov 21, 2010
Messages
31
Reaction score
0
Points
11
ikut juga la user tu guna utk apa..
ada juga guna utk bisnes..
ada juga guna utk jumpa kawan2 yg dah lost contact
ada juga guna utk benda yang tak elok ...
tulah...terpulang pd user...user kne la jujur dlm mlayari laman sesawang ni...jgn menyalahgunakan..btol x...
 

syafsp

Passed Away
Joined
Mar 31, 2009
Messages
2,932
Reaction score
558
Points
71
tulah...terpulang pd user...user kne la jujur dlm mlayari laman sesawang ni...jgn menyalahgunakan..btol x...
yup! betul.. betul.. betul :)
kalau niat baik, I'Allah baik la hasilya :)
 

cikRuby

Freshie
Joined
Nov 21, 2010
Messages
31
Reaction score
0
Points
11
bagus pd yg post bagus...xbagusnye nnt blh menimbulkan syak wasangka pd org yg ade relationship ngn si empunye laman sesawang...sensitiviti pon kne jage...xde la nanti menimbulkan masalah dkmudian ari...hehehe
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
individu sendiri yg tentukan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register