BTC USD 17,088.6 Gold USD 1,798.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bagi pendapat mengenai Kia Carnival 2022

invega2005

Active+ Member
Messages
2,559
Joined
May 29, 2013
Messages
2,559
Reaction score
177
Points
33
IMG-20221016-WA0026.jpg


Yang ni aku takut tak berbaloi dengan harga, sebab kerega dulu beli pakai beberapa bulan dah tercalar teruk. Menatang shopee ni phm2 la.
 
Sponsored Post

invega2005

Active+ Member
Messages
2,559
Joined
May 29, 2013
Messages
2,559
Reaction score
177
Points
33
Bump sikit. Mencari sidestep harga less than 2k. Mohon pm.
Area Penang.
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,862
Joined
Apr 15, 2012
Messages
33,862
Reaction score
2,865
Points
266
Awards
1
Dalam wishlist. Dah banyak kali gi tengok kat showroom, bincang dengan salesman semua.

Kelebihan:
- design mantap
-ruang luas
- hp dan torque pun power.
-high tech

Kekurangan
- orang kata harga jatuh. Ni saya tak tahu sebab tak pernah pakai kereta korea.
- ada mpv dengan harga lebih murah, contoh innova, ruang besar juga, tapi dari segi tech, carnival memang. Innova ada badic features je, pada aku.

Apa pendapat kawan kawan?

Den pakai Innova 2008 2nd hand. Puas hati utk jln jauh dgn family. Cuma gear manual jd nyesal poie Cameron Highlands... Nk tecabut lutut aku main brek n gear
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register