Bagaimanakan jika seseorang itu boleh dikatakan sudah matang berforum?

CG Sponsors




Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
saya lihat dikala ini, ramai yang melebel seseorang forumer tidak matang...

dengan alasan emosional, putar-belit & lain-lain.....

lebih-lebih lagi di section yang kononnya hanya yang matang sahaja layak masuk untuk berposting....

---------------------------------------------------

lucah + humor + gelak-tawa + santai + open = matang

atau

lucah + homor + gelak-tawa + santai + open + agama = matang

----------------------------------------------------

mari kita halaqahkan bersama:)
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
yg ini payah aku nak lebel sapa2.......penting tak kasi provoke jer dah....
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
yg ini payah aku nak lebel sapa2.......penting tak kasi provoke jer dah....
maknanya, jikalau kewujudan provokasi ini tiada.....

maka dengan itu, forumer telah bertindak matang la yerk...

satu pendangan yang bernas....:)
 
Last edited:

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
oleh kerana ramai forumer yang telah matang berada di section 21 above...

kita rujuk section tu k...:)
aku jarang lak posting kat sana........
kecuali malam/pagi nih.......
pasal kes nak bukak zone khas wat laki2 jer.......
yg ada vote tue........
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
maknanya, jikalau kewujudan provokasi ini tiada.....

maka dengan itu, forumer telah bertindak la matang yerk...

satu pendangan yang bernas....:)
tak la camtue gak......
nak di tengokkan jugak aper tajuk thread tue.....
dari topik yg ada, kitorang tetau la bila masa boleh
gurau ngan serius......

tue pendapat aku laa....
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
aku jarang lak posting kat sana........
kecuali malam/pagi nih.......
pasal kes nak bukak zone khas wat laki2 jer.......
yg ada vote tue........
owh, tuan kalau hanya mengundi je yerk....

so, cuba tuan kalau melihat secara keseluruhan thread & posting-posting disana.....

majoriti posting adalah bertemakan/berbaur seks + humor + santai + open semata-mata.....

maka, layakkah gelaran matang diberikan....?
 

ikanbilis

Active Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
2,409
Reaction score
0
Points
20
tak la camtue gak......
nak di tengokkan jugak aper tajuk thread tue.....
dari topik yg ada, kitorang tetau la bila masa boleh
gurau ngan serius......

tue pendapat aku laa....
yup..yg tau masuk kandang tu aku stuju.:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register