Bagaimana Saya Jana RM 26,006.80 Dengan Blog - Tutorial

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,910
Reaction score
722
Points
161
tahniah/

bukan sme org bleh bjaya.

aku antara org yg gagal.
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,591
Reaction score
278
Points
41
mantop bro...
lmbt btol nk jd cmni...
ak dh 2kli kena reject application ngan innity...
traffic dh lulus...hoho...
Blogging umpama bercucuk tanam di tanah yang penuh dengan lalang...:eek:

Mungkin skrg diorang ketatkan cket kot...sblm ni pernah apply untuk subdomain, pageview xlepas sepatutnya tapi emel kat diorg pahtu diorng lulukan jugak...

kt UTM lg ke skang bro?
ak kt KTDI skang...hehe...
aah..masih di utm...menunggu final~X(
 

hazwan17

Super Active Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
7,470
Reaction score
3
Points
65
aku masih fail lagi bab nak carik trafik banyak-banyak...
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,591
Reaction score
278
Points
41
thanx 4 sharing!
ako nak siapkan blog ako pun takda masa.. huhu..
sebab tu saya meletakan target ketika saya belajar ni, semasa belajar bina dan naikan satu blog hingga jana income then hire writer...

so, lepas saya dah abih belajar mesti dah kurang masa untuk blogging...alhamdullah target tercapai.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register