BTC USD 50,978.2 Gold USD 1,780.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bagaimana nak buat barcode kat produk kita?? Mohon nasihat

no trade

Super Active Member
Messages
9,348
Joined
May 16, 2008
Messages
9,348
Reaction score
401
Points
96
daftar dah ....
skrang ni sdg mencari org yg boleh design sticker + barcode tu....rmi yg boleh wat sticker tp bila masuk bab barcode....rmi tak mampu, tu yg susahnya....sbb sy nak print skit2/runcit2 katakan, sbb tak mampu byk2 sekali gus lg...:)cgrock

Kos dia berapa bro? Saya pun igt nak buat jugak utk biz maruku saya ni.
 
Sponsored Post

terompah

Active Member
Messages
1,141
Joined
Mar 9, 2009
Messages
1,141
Reaction score
140
Points
43
Salam tt jumpa lg, ok tt dh reg barcode dan dpt no siri kan? untuk print tuh tt boleh buat sendiri menggunakan software barcode generator dan thermal printer. Sticker label pun ada jual mengikut saiz.Gud luck tt
 

kinna

Fun Poster
Messages
341
Joined
May 21, 2010
Messages
341
Reaction score
1
Points
15
sapa yang nak jual bar code ..? nak beli
 

kinna

Fun Poster
Messages
341
Joined
May 21, 2010
Messages
341
Reaction score
1
Points
15
ada extra bar code tak...? kena beli 10 kan
 

ErieAdn

Legendary Member
Messages
11,189
Paid Membership
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
sapa yang nak jual bar code ..? nak beli

Rasanya barcode ni xleh jual kat produk yang bukan dari tempat/kilang pengeluaran yang sama bro..#:-S#:-S

Dah Call FFM td.. untuk byaran permulaan (permohonan baru) RM1198.00 untuk 10 barcode & byaran tahunan plak RM371.. :(:)(( Semua hrga termasuk GST~X(~X(
 

eixora

Freshie
Messages
6
Joined
Apr 2, 2012
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
rasanya barcode ni xleh jual kat produk yang bukan dari tempat/kilang pengeluaran yang sama bro..#:-s#:-s

dah call ffm td.. Untuk byaran permulaan (permohonan baru) rm1198.00 untuk 10 barcode & byaran tahunan plak rm371.. :(:)(( semua hrga termasuk gst~x(~x(



banyak jugak 10 barcode, kena share-share ni...

Produk saya sendiri pun baru 2-3 jenis..

#jomsharebarcode
 

jom

Active+ Member
Messages
2,640
Joined
Jun 18, 2012
Messages
2,640
Reaction score
95
Points
30
Rasanya barcode ni xleh jual kat produk yang bukan dari tempat/kilang pengeluaran yang sama bro..#:-S#:-S

Dah Call FFM td.. untuk byaran permulaan (permohonan baru) RM1198.00 untuk 10 barcode & byaran tahunan plak RM371.. :(:)(( Semua hrga termasuk GST~X(~X(

10 barcode utk 1 produk atau 10 barcode utk 10 produk ???

Usahawan cg kene kongsi2 le br murah....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register