BTC USD 50,990.2 Gold USD 1,780.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bagaimana nak buat barcode kat produk kita?? Mohon nasihat

Sponsored Post

hairy84

Legendary Member
Messages
15,870
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,870
Reaction score
35
Points
120
bagus info mcm ni...senang kawan2 kat luar sana rujuk
 

golden_user2006

Active+ Member
Messages
3,329
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,329
Reaction score
176
Points
33
Penutup Tirai 2012....
Terima Kasih kpd semua yg bekerjasama dlm memberikan input& maklumat yg diperlukan...
semoga info ini dpt di manfaatkan semua....
 

skyside

Active+ Member
Messages
3,718
Joined
Jul 1, 2009
Messages
3,718
Reaction score
28
Points
30
kalo produk makanan utk jual dlm malaysia agak2 kena gi register ke?
kalo kita just generate sendiri barcode n print label packaging, adakah ia satu kesalahan?
 

no trade

Super Active Member
Messages
9,348
Joined
May 16, 2008
Messages
9,348
Reaction score
401
Points
96
Good thread aku pun tgh cari mcmana cara utk buat barcode ni.
 

golden_user2006

Active+ Member
Messages
3,329
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,329
Reaction score
176
Points
33
Macamana projek barcode bro ni? Successful dah ke?

daftar dah ....
skrang ni sdg mencari org yg boleh design sticker + barcode tu....rmi yg boleh wat sticker tp bila masuk bab barcode....rmi tak mampu, tu yg susahnya....sbb sy nak print skit2/runcit2 katakan, sbb tak mampu byk2 sekali gus lg...:)cgrock
 

faizah_biz

Fun Poster
Messages
129
Joined
Dec 17, 2013
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
kalau nak print barcode kat atas sticker kene guna dakwat jenis lain ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register