bagaimana membina laman web pengiklanan seperti mudah.my

CG Sponsors




Sponsored Post

radzee.ar

Freshie
Joined
Jun 2, 2015
Messages
29
Reaction score
1
Points
8
susah ke nak buat website??
susah nak jawab soalan ni...:D tengok la keperluan website tu. Kalau nak website yang imbas pikiran orang dan cetak 3d apa yang depa pikiaq memang susah la sikit. tapi paling basic nak buat website
<!doctype HTML>
<html>
<body>
<p>Salam dunia!</p>
</body>
</html>
tu dah jadi satu website juga tu kalau letak dalam satu server :p
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,324
Reaction score
1,575
Points
596
Kalau lani buat web iklan free dapat sambutan tak
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
287
Reaction score
102
Points
20
Kalau lani buat web iklan free dapat sambutan tak
kalau kena gaya promotion dia, lepas viral mmg ramai akan guna utk post iklan

tengok dkt CG ni, tu mmg point org dtg register, admin boleh buat duit iklan sambil tido.. :eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register