bagaimana membina laman web pengiklanan seperti mudah.my

Recommended Brokers


haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
441
Points
136
salam warga CG,


thread ni dibuka utk sama2 berbincang bagaimana ingin mempunyai dan menyelaras laman web pengiklanan seperti mudah.my..

diharap,otai2 yg berpengalaman bole sama2 memberi pendapat dan menunjuk arah bg melahirkan ramai bumiputra online
...:)paid:)paid
 
Sponsored Post

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Adakah Haudli nak buat sebuah laman web macam mudah? Dalam kata lain nak compete dengan dia.? Kalau jawapan ya

Boleh bagi tahu, apa yer tujuannya?
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
441
Points
136
Adakah Haudli nak buat sebuah laman web macam mudah? Dalam kata lain nak compete dengan dia.? Kalau jawapan ya

Boleh bagi tahu, apa yer tujuannya?
mmg berniat nak buat seperti mudah.my...domain pun da create yg cantik punye..kalau nak compete nampak masih jauh,yg penting lebih kepada bisnes dan keuntungan..
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
441
Points
136

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,390
Reaction score
10
Points
115
eboss dah wat satu kan.....

dindingiklan.com
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,141
Reaction score
35
Points
120
wah, pok cik pun nak biz online...

den tumpang sekaki kalo dh sonang yo..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register