Bagaimana cara nak mengesahkan tech.prob betul2 berlaku di platform forex ?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1245
USD / JPY
107.506
GBP / USD
1.24839
USD / CHF
0.94564
USD / CAD
1.35505
EUR / JPY
120.891
AUD / USD
0.6945

CG Sponsors




revomanz

Permanently Banned, Creating Multiple ID
Joined
May 23, 2008
Messages
387
Reaction score
9
Points
15
assalammualaikum all....
sebenarnya kes ni dah lama dan sudah byk diperbincangkan di forum2 antarabangsa perihal platform2 forex yg kerapkali menggunakan alasan mengelat (tech.prob. issue)apabila berlaku trader yg melakukan deposit principal kecil tetapi memnbuat keuntungan besar..
benda ni jarang dan hampir tidak pernah berlaku kpd trader2 yg low level (purata lbh byk rugi dr untung)..

pd pendapat saudara semua..bagaimana caranya utk kita pastikan kesahihan dakwaan platform2 forex tersebut ?

ini satu perkara penting yg harus difikirkan bersama oleh kita semua demi keselesaan kita bersama di masa depan..NO PERSONAL AGENDA PLEASEE..

mari kita semua sama2 bincangkan...sila beri pendapat secara RASIONALLY..not emotionally ok..?...buang semua personal agenda atau prasangka buruk terhadap pihak lain...
sbb kekadang prasangka keterlaluan menguasai diri sehinggakan rasional pemikiran @ kepentingan trader tu sendiri dipinggirkan dr kebenaran..

sy yakin ramai trader kat sini semua sudah matang dan ade akal pemikiran yg logik utk menilai mana yg baik..mana yg buruk..mereka tak akan mudah dipengaruhi oleh kepentingan2 lain melainkan kepentingan duit mereka dlm forex trading tu sendiri...betul x..?..sy yakin sesuatu yg betul mereka sendiri akan nampak tanpa perlu dipaksa....

ringkasnya...semua trader kat sini sy yakin tak mahu ada masalah dlm trading mereka dlm jangka panjang...semua mahu trading dlm suasana selesa dan tenang tanpa kebimbangan...bukan soal kesetiaan menjadi persoalan..tetapi kebenaran...amin
 
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,057
Reaction score
70
Points
80
...pakai linux..

..x byk probelm...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register