Bagaimana basikal mengubah kehidupan masyarakat menjadi lebih baik

CG Sponsors




musashibest

Active Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
1,375
Reaction score
4
Points
25
Best tu naik basikal pagi-pagi atau petang-petang keluarkan peluh.
 
Sponsored Post

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,614
Reaction score
241
Points
83
beskal lipat yg harga 4..5 ratus tak laju, kalau yg rega 1..2..3..ribu laju bedesup :D
tu la dok riki2 bwh 1 k je sebenarnye,..tp tu la takut penat je kayuh sebab berat ke x laju ke..leh suggest x jenama apa yg bagus dgn harga dia?
 
Last edited:

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Ada bos. Berat atau tak laju takpe bos.

Kayuh tue yg mustahak dulu.

Dan suka mengayuh baru nampak handal mengayuh...

Br semangat hariff salleh pon ada dalam jati diri bos!

Selamat mengayuh bos demi kesihatan diri dan keluarga!

p/s: InshaALLAH CG BICYCLE Club akan cuba bantu bos...ameen


tu la dok riki2 bwh 1 k je sebenarnye,..tp tu la takut penat je kayuh sebab berat ke x laju ke
 

ahmaddpintu

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2017
Messages
192
Reaction score
66
Points
30
tu la dok riki2 bwh 1 k je sebenarnye,..tp tu la takut penat je kayuh sebab berat ke x laju ke..leh suggest x jenama apa yg bagus dgn harga dia?
crosmac,trs,xds, java ok juga jenama ni, saya pun baru juga nak berjinak-jinak dgn basikal ni
 

abangpower

Active+ Member
Joined
Sep 5, 2010
Messages
3,437
Reaction score
324
Points
41
Aku smpt kayuh petang kemarin 20jun2020... nmpk dh ramai yg kayuh ptg2 rodbike, mtb & bskl lipat & dah ramai org riadah di tasik bwk anak2 main & piknik. Bawah ni aku share foto hat sempat aku snap time kayuh ptg kmarin.

IMG_20200621_184257.jpg


Cuma hat pelik sikit, masa PKPB playground di tasik aku tengok budak2 buleh main, tapi time PKPP ptg kmarin kayuh lalu tasik tengok pihak PBT dah seal tempat main kat playground, anak2 buleh main lari2 aja tapi tak bleh panjat2, main buai atau main glongsoq.

Hat mana satu betoi?

IMG_20200621_180209.jpg
IMG_20200621_183254.jpg


orait amigosss, ptg ni aku nk buat full body workout with dumbells, slamat bersenam & menjaga kesihatan!
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
bicyclemalaysia-carigold-img45.png


Mana tau mengayuh jumpa jodoh bos...basikal bukan sebarang basikal punya mantera.. :D
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
21,296
Reaction score
1,602
Points
206
wow, bonjol, jojol, bulat, pejal, montok, sedap dipicit2, ramas2 raba2, dihisap2 dijilat2 disedut2 gigit2 kunyah2 terus ditelan ahhhhhhh









itulah nikmat kesedapan ayam KFC yg terbaru! yeaahh marreeyyyyyyy ekekekkeke :p:LOL:
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Adoii...ini geng basikal patuh syariah nie... :LOL:

Seram bos mengayuh basikal dengan geng ini....lagi2 bila ada jambori basikal...

Dier punya patuh sampai kena patuk geng iman turun naik mcm saya nie bos... :D

Kalo boleh dielakkan geng begini pon baik bos...biarlah di chop sombong giler abg boroy tue....xpelah...

Yang penting malaikat tak tambah catitan belah kiri jadi laa kan bos....

Belum tau tau belah kanan nie berat kan...silap2 basikal lagi berat bos...:D


View attachment 251431
barang baik bro...budak-budak apa tahu :p:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register