BTC USD 48,849.4 Gold USD 1,784.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bag Lap Top Pilihan Anda Ada Disini

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
344
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
Bag Lap top zaman sekarang sudah berubah...orang dah tak guna lagi stail sendeng...tapi terbaru adalah jenis galas macam bag sekolah....jenama camel...harga cukup murah hanya RM70 jer...saya akan cuba upload pic... berbaloi...berminat boleh call saya di 012-4635092 atau send email....saya akan send pic dia....terdapat dalam 3 warna..merah, hitam dan hijau...:D



BAGLAPTOP3.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

miXxer

Legendary Member
Messages
13,252
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
camel? ado geng kat sini jual RM50 je rasanye..

agak2 same model ke ek..
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ada size kecik tak...laptop aku brand fujitshu u1010 kalau tak silap 7 inci kot...aku kadang2 boh dalam poket jeans saja...
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
camel? ado geng kat sini jual RM50 je rasanye..

agak2 same model ke ek..

alamak...botol dah bunyi...botol dah bunyi...:)):)):))

tu brand cramel kot...:)):)):))
 

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
344
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
ada size kecik tak...laptop aku brand fujitshu u1010 kalau tak silap 7 inci kot...aku kadang2 boh dalam poket jeans saja...

Rasanya Brand sama tu...Mungkin dia tinggal kat KL ..cuba KO tanya dia cam mana kalau Ko tinggal kat Perak ..dia nak deliver cam mana...brand aku Camel....terpulang ler pada Korang...monitor 10 inci pun boleh masuk..kalau 15in pun boleh:D
 

miXxer

Legendary Member
Messages
13,252
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
alamak...botol dah bunyi...botol dah bunyi...:)):)):))

tu brand cramel kot...:)):)):))


pe brg backpack kecik2 ni.. mana muat nak sumbat botol lintah hang boss.. :eek::eek:
 

miXxer

Legendary Member
Messages
13,252
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Rasanya Brand sama tu...Mungkin dia tinggal kat KL ..cuba KO tanya dia cam mana kalau Ko tinggal kat Perak ..dia nak deliver cam mana...brand aku Camel....terpulang ler pada Korang...monitor 10 inci pun boleh masuk..kalau 15in pun boleh:D

tepek gambo bro.. kasi snap luar dalam bag tu.. :)cgrock
 

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
344
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
tepek gambo bro.. kasi snap luar dalam bag tu.. :)cgrock

Lap top aku selalu heng...memang tak leh upload pic kat sini....pasal tu aku suruh PM email kat aku..nanti aku attach pic tu:D
 

miXxer

Legendary Member
Messages
13,252
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Lap top aku selalu heng...memang tak leh upload pic kat sini....pasal tu aku suruh PM email kat aku..nanti aku attach pic tu:D

ambo dah pm beb.. reply doreh.. :D:D
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Rasanya Brand sama tu...Mungkin dia tinggal kat KL ..cuba KO tanya dia cam mana kalau Ko tinggal kat Perak ..dia nak deliver cam mana...brand aku Camel....terpulang ler pada Korang...monitor 10 inci pun boleh masuk..kalau 15in pun boleh:D

cakap ler termasuk delivery cost...aku ingat leh pi beli kat TESCO Kajang ker...TESCO Klang ker...:)):)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register