To Sell Backpack and DayPack Osprey (Agent Price for sale)

CG Sponsors




under18th

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
KOrang tengok aper2 model Osprey kat kedai tear proof ker...maner2 ker..Harga asal yang dier letak tu korng tolak 20%...banyak tu..then korang mesej name model, kaler aper, braper liter dengan size(korng kene tahu ukuran torso badan korng untuk tau size beg yang sesuai L ker M ke,)

Dan ak bercadang nak bawa masuk Gregory z55 dengan gregory serrac dari US..dengan member ak..saper2 nak tumpang shipping ak alu2kan sebab leh reduce kos lagi..korng leh usha google gregory..range harge z55 250USD serrac 200USD termasuk shipping...

Ak juga jual banyak barang2 outdoor lain mcm equipment2 wall climbing, Stove masak Kovea, wild stove, carrymat, stove trangia, buff, dan banyak lagi...aper2 sahaja barang outdoor yang korng trase nak cari or beli jangan malu2..aku cuba bantu..semua harge jauh lebih murah dari kedai..

Mesej me at 019tiga70satu,dua,9kosong...
trime kasih....
 
Last edited:
Sponsored Post

under18th

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
osprey memang sedap..nak banding dengan deuter..memang jauh beze dier nyer padding ngan support system...korng boleh cube bawak 5 botol air 1.5 liter gune deuter ngan osprey..mmg jauh beze..
 

under18th

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
Ak juga jual banyak barang2 outdoor lain mcm equipment2 wall climbing, Stove masak Kovea, wild stove, carrymat, stove trangia, buff, dan banyak lagi...aper2 sahaja barang outdoor yang korng trase nak cari or beli jangan malu2..aku cuba bantu..semua harge jauh lebih murah dari kedai..
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
brg tear proof tu bukan warehouse dia kat puchong ker?
 

under18th

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
tear proof just retailer jer..dier still amek barang dari agent..tapi bukan semua barang laaa...ader barang diorng sendiri direct..member ak supply barang kat tear proof mid valley...
 

under18th

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
last post for today..going for 5 days trip to Gunung Tapis..See you later..saper2 nak order barang mesej jer..ak akan reply ASAP..
 

under18th

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
Pada En Zaki dari shah alam..Osprey aether 60liter retail price RM783..Since skrang pakai harga baru..20%jer diskuan leh bagi..RM630..Tak termasuk shipping..since zaki duk shah alam jer..leh self collect kat seksyen 7.
 

under18th

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
review sikit pasal aether 60 liter

Osprey's Aether 60 has rightfully become a favorite backpack among many lightweight enthusiasts even though there are lighter alternatives. It is a great stepping-stone for backpackers who are transitioning to lighter loads. The Aether 60 makes its mark by providing a feature-rich, durable, 3,700 cubic inch (61 L) pack which weighs 56.6 oz (1.6 kg). The Aether 60 can handle loads approaching 40 pounds (18 kg) although there was some discomfort in the hipbelt with the heavier loads. It can carry skis, snowshoes, snowboards, ice axes, climbing ropes, kitchen sinks, and other necessary backcountry gear (many of these items can be carried simultaneously). The versatility and durability of the Aether 60 is excessive for those whose pursuit is simply lightweight trail hiking.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register