BTC USD 66,362.7 Gold USD 2,419.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

back up license key Kaspersky.....

zeal_tech

Super Active Member
Messages
7,890
Paid Membership
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,890
Reaction score
11
Points
65
salam...
to all CG members...
nak tanya...
sape tau nk bac up key license kaspersky....

aku gne kaspersky original key....
n aku bcadang nk format pc dlm masa trdekat ni...
tp aku da masalah....
aku x tau nk backup key tu....
kalu aku pormat gak...sah2 key tu ilang skali...
so kpada sesape yg tau alternatif camne aku dpt gunakan balik key tu....
tolg2 le ajar ek....:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

ko pakai kaspersky edisi berape?kalau 6, aku blh ajar cara xyah pakai license key seumur hidup..:D

7.0.1.325....
adesh...
susah tul...

dlu pakai 6...
tp key pirate tu dah kna black list....

kalu cra ko tu....
boleh online update ke....??
ke kne browse folder...??
 
7.0.1.325....
adesh...
susah tul...

dlu pakai 6...
tp key pirate tu dah kna black list....

kalu cra ko tu....
boleh online update ke....??
ke kne browse folder...??

aku pkai format jer..n then pkai license code yg kat blakang kotak die tu balik...smpai skang ok...ntah la..aku main tarammm jer..haha
 
7.0.1.325....
adesh...
susah tul...

dlu pakai 6...
tp key pirate tu dah kna black list....

kalu cra ko tu....
boleh online update ke....??
ke kne browse folder...??

ala..instal balik je kaspersky 6 tu..update cam biasa je..right klik kat simbol kaspersky kat taskbar tu, pastu update..settle..:D
 
kalo original key mesti ada ngan ko.. ko tak simpan ke?

maksudnya camne...??
cd ori mmg ada simpan lg...
tp masa activate dlu...
gne code...
sbb tu tgh pening ni...
code tu available utk 3pc...
2 dah gne..
tggl 1 je lg...
kalu activate gne code tu utk kali ke 3....
kompom hangus license utk pc ke 3...~X(~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register